Son sınıfta sevgili yapılmalı mı?
Sizin olduysa, sınavı etkiledi mi sizce?
#Tersy
Sizin olduysa, sınavı etkiledi mi sizce?
#Tersy
Merhaba, eğer kontrollü olunmazsa yani zaman yönetimi iyi yapılmazsa etkileyebilir ama diyelim öğrenci dersini gün içinde iyi çalıştı ve kafa dağıtmak, deşarj olmak istiyor. Bilgisayarda oyun oynamak yerine mesela sevgilisiyle buluşabilir. Sevgilisi var diye sınavı iyi geçmez diye bir şey yok yani. Başarılar dilerim.
Oğlun için böyle bir soruyu soruyorsan ona karışman onu daha kötü etkileyecektir.. sevgilisiyle çok laylaylom havasında olmazsa veya sürekli tartışmazsa çok etkileyeceğini sanmıyorum. Ama ayrılma dönemi daha da zor olur gibi 🥲 kendileri düşünüp mezun olduktan sonra birbirlerini bulmaya karar versinler🙃
Ayy manyak 😂 millet ayrılır bu arıyor mu 😅 ya bir uzman desteği alsa fena olmaz gibi bu süreçle başa çıkabilmesi için :))
Bunu takıntı haline getirdiyse elbette olması daha iyi olur ama vakit kaybına da yol açar :)
Hadi hayırlısı :))
Teşekkür ederim 🌺
Bu o kişiye bağlı bir şey.
Cevap
11Cevap
Etkiler bence kesinlikle..
Evet etkiler tabii ki. Derslerini çalış annem şu hesabı da kapat.
Etkiler, tamda o çağları bu çocukların hayatta aşktan güzel şey var mı? Üniversite sınavı için değermi ayrılmaya 🥺
Etkiler ister istemez aşırı duygusal bir ilişki ise tabi... sadece takılmak için bir partnerse etkisi olmaz diyen düşünüyorum...
Kişiye, sevgiliye bağlı olarak değişir.
Sonuçta duygusal bir doyum oluşması pozitif etki de gösterebilir. Destekçi olmak lazım derim
Direkt sınav senelerinde, romantik ilişkiler başlı başına bir stres.
Etkiler illa ki çünkü aşk öyle bir duygu ki insanı alıp her şeyden uzaklaştırabiliyor.
Sanırım ama bu o kişiye bağlı aklı o kişide kalıcak da etkiler
Olmasın abicim tercihleri etkiler çalışmayı etkiler
İnsanın hayatını etkiler, a7nav ne ki?
Etkiler bence. Beklesinler azıcık
Etkiledi şahsen olmamalı
etkiler bence kafanda sürekli o olut
bence kesinlikle etkiler
Ne biliyim ben o kişiye bağlı
Etkiler tabi. Bırak bu işleri
Evet etkiler
Kesinlikle etkiler
Bence etkiler.