Merhaba arkadaşlar.
Kendi iş yerim var. Ancak 3-4 aydır, başka bir şehirden bir bey efendinin de bulunduğum şehirdeki işlerini yürütüyorum. Resmi dairelerden evrak alımı, evrak verilmesi, buradaki müşterilerle görüşülmesi gibi.
Hiçbir zaman lakayıt bir hal içinde olmadım.
Ancak insanız ya hani sohbet muhabbet edelim dendiğinde konuyu da kendisi açıyor. Tam muhabbet koyulaşıyor. "Neyse" diyor.
Ben kendisine yönelik hiçbir yanlış davranışta bulunmadım, zorunlu olmadıkça yazmam aramam. Özel hayatını da bilmem sormam. Hatta adamın yaşını, evli mi bekar mı onu da bilmiyorum. Kendisine hep bey diye hitap ederim. O da bana hep hanım diye hitap ediyordu. Ancak son 2-3 görüşmede ablacım dedi 🤦♀️🤦♀️.
Bu adamın beni yanlış anladığını düşünüyorum.
Kendi çizgimi doğru buluyorum ve korumayı düşünüyorum ancak bu hafta içinde gelecekmiş.
Kendisi benimle yüzyüze görüşme talep etmedi. Ben edersem yanlış anlaşılır mıyım diye de çekiniyorum.
İş için geliyor, gidilmrsi gereken yerlere beraber gidelim mi diyeceğim, dediğimiz yer bir saat uzakta: baş başa gitmek de istemem. Yarın öbür gün "o kadar yol gittik bizimle ilgilenmediniz bile sizinle çalışmak istemiyoruz" da demesin. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bana bir akıl verin. 🤦♀️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
abla çok uzundu okumadım özet geçsen direkt cevaplarım
Adam iki sohbet etmek için konu açıyo sonra da neyse kib by diyo.
Bunu yaparken de sanki ben onu oyalıyorum ben onunla sohbet etmeye çalışıyoe muşum gibi hissettiriyor. Brn bu adama nasıl davranacağım?
çok basit konuşma umursama sana yaptığını ona yap burdaki amacı aklında yer edinmek istemesi ve başarmış aklından sil onu
Yani sıkıntılı durum göremedim ben
Bilmiyorum. Bazen oalylardan ziyade hissettirdikleri düşündürür ya. Mesela ben 3-4 hafta önce şehir dışındaydım. Nasıl geçti yollar iyi mi orada hava serin mi vs. Ya da işle ilgili olarak bir şeyler aksadığında hasta değilsiniz değil mi kendinize dikkat edin vs. Sonra muhabbet açılıyor, bbeş dakika notmal konuşuyoruz sonra bir anda iyi günler, neyse vs diyor. Bu durum bana kendimi kötü hissettiriyor. Ona yürüdüğümü mü düşünüyor anlamadım.
Ya ne alaka hiç alakası yok bir kere bundan ötürü kötü hissetme sen begeniyorsan yürürsün de bunda bir şey yok
Yani bu akşam aradı. Aramadan öcne de hep mesaj atar sorar arayabilir miyim diye. Neyse önce iş konuştuk. Sonra biraz sphbet ettik işle ilgilid etayları mesaj atacaktı. Mesajlaşırken tekrar sohbete döndü. Neyse çenem düştü yine iyi geceler dedi. İş güç de yarım kaldı
Sen rahat ol istiyor musun bu adami
Hayır. Benim için mesele işleri benden almasın
Anladim valla sıkıntı yapma rahat ol duruma göre. Çok böyle takarsan alır esas
O zamn bu hafta geldiğinde görşme teklif edebilirim. Reddederse kendi bilir
Ne görüşmesi
İş¿ belge teslimleri vs. Yoksa onun demesini bekleyecektim.
Eve çağır
Ne münasebet