Hikayesini biliyorum ama uzun Ama adam bunun karşılığında oyunu sattığı kişiden dünya'ya 100 lerce yıl yetecek kadar buğday istemiş kendisine ve kabul edilmiş
Karsindaki kisinin hamlesini izleyip bi kac adim sonra sana ne yapmaya calisacagina odaklanirsan daha kontrole sahip olabilirsin. Sunu yap bunu yap denilecek bi oyun degil. Rakibe gore sekil alir
Aslında zor diyemeyiz. Önemli olan kuralları bilmek. Eğer ki stratejileri vs merak ediyorsan onla ilgilide hazır bazı oynanış biçimleri açılış stratejileri vs var savunma yöntemleri kuşatmalar vs öğrenebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Satranç evlilik gibidir. Öğrenmesi bir alıcı kuş, başarılı olması ise zemheriyle karakış...
🫣😇
Öğrenmek zor değil. Çok maç yapman gerekir. Antenman şart
Oldukça kolay, piyonlar duz gider çapraz yer , filler sadece çapraz gider, kale düz gider, şah düz ve çapraz gider vs gibi
Kurallar tamam da karsindaki rakibe göre hamleleri farklı yapmak gerekir mat etmek icin
Ve ondan daha zeki olmak
Evet, bir hamle sonrasını değil , en az 5 -6 hamle sonrasını düşünerek oynuyorsun
Bu oyunu kim icat ettiyse helal olsun
Hikayesini biliyorum ama uzun
Ama adam bunun karşılığında oyunu sattığı kişiden dünya'ya 100 lerce yıl yetecek kadar buğday istemiş kendisine ve kabul edilmiş
🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣
Analar neler doğuruyor, biz böyle zeki insanların yanında salağız yav
Adam o kadar dünyanın en zeka gerektiren oyunu icat etmiş...
Ben 3 hamlede mat ediyorum bu oyunda
Bu zekayı neye borçlusunuz sorması ayıp özel değilse 😎
yeterki sen ogrenmek iste, biraz pratikle pekistirirsin.
Hâlâ kafam basmıyor bu oyunu oynamaya. İyi bir şekilde öğretilirse öğrenilir diye düşünüyorum.
Satranc ogrenmek 3 dkni almaz onemli olan oynayabilmek
Nası daha kısa sürede mat edim
Karsindaki kisinin hamlesini izleyip bi kac adim sonra sana ne yapmaya calisacagina odaklanirsan daha kontrole sahip olabilirsin. Sunu yap bunu yap denilecek bi oyun degil. Rakibe gore sekil alir
degil, bir ara oynarız istersen, ama çok oynayınca kafa kalmıyor, kafada kalanım olsun öğretme seviyesi kadar oynayalım.
Ben daha 5 yasinda. satranc ogrendiysem sen bu yasta cok da zorlanmazsin bence 🤭🤭
Yaşım 10 eksik
Sonuc olarak 5ten buyuk dimi 😝
Ego savaşına giremeyecegim hadi yoluna 😀 tevazu benim hayat mottom guzelim naşnaş
Tr'cesi ne bunun bacim 🙄
He sen turkcesini mi soruyorsun :D defol git sorumdan demek
Oysa ki ben seni burada gaza getirme cabalari icerisindeydim ☹️ karsiligi bu olmamaliydi 🥹
Gerek yok zaten videoları izlemeye başladım mucuks 😘😘😘
Waoow iste bu bee 👍🏻😝😎
Hayır. Satrançı zor yapan taşları vs öğrenmek değil rakibinden önde olucak hamleleri yapmak.
Bu yeteneği nasıl gelistirebilirim
Pratik yapmak tabiki çok önemli ama algoritmik zeka da çok önemli yani iyi hesap kitap yapabilmen, detaylı düşünebiliyor olman gerekiyor.
Hmm
Sociable uygulama si var orada satranc oynayabilirsin tavla Okey
Kardeş tavla okay bana bir şey kalmıyor, boş insan degilim
*okay yazmisim ya ahndnfj okey
Satranc ogrenmek icin gelistirmen icin soyledim
Olur yuklerim
Ister yukle istersen yukleme sen bilirsin
Aslında zor diyemeyiz. Önemli olan kuralları bilmek. Eğer ki stratejileri vs merak ediyorsan onla ilgilide hazır bazı oynanış biçimleri açılış stratejileri vs var savunma yöntemleri kuşatmalar vs öğrenebilirsin.
Temel oynanışı çok zor değil de oyununu ilerletmek belli bir seviyeye gelebilmek zor.
Zor değil bu arada dişli bir rakibin varsa tadından yenmez
Hayır kolaydır zorluğu karşındakine göre değişiklik gösterebilir
Hayır zor değil emin ol. Taşların gidebildiği yönleri, işlevini ve dizilişini öğren yeter. Kabiliyet ve becerinde oynadıkça gelişir.
hayırr çok kolayy gözünü korkutmadan hevesle otur gerisi gelir ve çok zevkli
İstedikten sonra hiç bir şey zor değil
Yureklendirdiginiz için teşekkür ederim
Oğlum bana öğretiyor 7 yaşında
Maşallah be ❤️❤️❤️
Evet. Teşekkürler
Rica ederim, bende oğlum olsun isterdim
Evlat sahibi olmak nasilbir duygu
Çok güzel ve özel. Senden bir parça
🙈🙈🙈 hayırlı sabahalr
*sabahlar
Günaydın iyi mesailer
Teşekkürler
Meslek nedir
Paketleme işçisi
Farklı bir iş
Neden
Tanıdığım ilk paketleme yapan kişisin
😀😀😀
Hangi şehir
hayırr pratik ve biraz mantığını anlamak gerekiyor
Teşekkürler
öğrenmek çok kolay ama iyi oynamak zor
Biraz zor ama zamanla öğrenirsiniz.
Öğrenmeye çalışılsa öğrenilir zor değil
Oyunu öğrenmek kolay. Oynamak zor.
Akıl yaşına bağlı
Öğrenmek kolay oynamak zor
hayır kolay...
öğrenmek kolay, ilerletmek zor
Zorlarız 🧠'i napalim, Allah düşün diye vermiş yani niye kullanmıyım 😀😀😀😀
bol bol deneme yap
Tisikkirlerrr
kitaplar var onlardan alabilirsin, içinnde çözülecek adımlar oluyor gittikçe zorlaşıyor
Olur bakayim
Öğrenmek kolayda geliştirmek zor
Beyin gerekiyor
Kullanmayı da bilmek hdjsjdkasndj
Zor :D :D
Denemekten zarar gelmez
Evet :D
😇😇
Kolay bence
zor olsaydi bes yasinda bebeler oynamazdi
Satranç kolay öğrenilir
Çok zor değil