Fikri içtima , birtakım kişilerin veya bir grub insanlar tarafından bir mesele ve konu hakkında görüşlerinin bir arada bulunduğu veya kendi görüşlerinin mecliste toplu sunulan anlamına gelir
Toplum destekli polis , millet ve halk huzurunu korumak ve halkın can ve mal güvenliği korumakla ve halkın huzur ve sekinetini temin eden polis birimidir
Hayır ya öyle bir niyetim yok. Çoğu çıkışta hiç beklemediğimiz sorular sordular. Ne alaka diyorlar. O yüzden sordum. Yani hiç aklına gelmeyecek sorular sorabilirler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Fikri içtima nedir
Fikri içtima , birtakım kişilerin veya bir grub insanlar tarafından bir mesele ve konu hakkında görüşlerinin bir arada bulunduğu veya kendi görüşlerinin mecliste toplu sunulan anlamına gelir
Nasıl? 🤔
Fikri içtima, istişare hükmündedir herhangi birinin hangi takım veya grubun görüşü fikri daha mantıklı ve mantığa uygunsa kabul edilir
Bilemedim şimdi😂 bir tane daha sorayım.
Hangi tarım ürünün ekimi ve üretimi tarım Bakanlığı'nın verdigi izinle yapılır
Bu konuda bilgim yok maalesef
"Haşhaş" farklı amaçlar için Ekim ve üretimi olmaması icin
Teşekkür ederim
Bana bolşans dile
Sorayım mi daha
Farketmez
Bilemediklerim olabilir
Hukukun kuralları açısından"zamanaşımını" izah ediniz?
Normal
Zaman aşımı, hukuk kurallarının kişilere tanıdığı hakların, getirdiği yaptırımların yine hukuk kuralları ile belirlenen sürelerin aşmasıdır
Biraz kolay sorun ahiret sorusundan zor sorular ya
Yani inşallah böyle soran bir heyete denk gelmem yoksa hayaller yalan
Evet. Tm kolay sorucam
Osmanlı imparatorluğunda ilk halife kimdir
Hiç beklemediği, çok saçma sorularda sorabiliyirlar.
Öyle maalesef
Yavuz Sultan Selim
Evet cevap! Polis adayı bey
Dedim ya
100 💯 geliyor soru
Kaptım yani
Ankara 'da bulunan uluslararası hava limanımizin adı nedir
Ankara Esenboğa havalimanı
Kapyin. 3. Yude kapmistin zaten
💯
Eyvallah
Proaktif "toplum destekli polis" polis nedir?
Sen beni anlaşılan iyice karamsarliga sürüklüyorsun farkında mısınız
Toplum destekli polis , millet ve halk huzurunu korumak ve halkın can ve mal güvenliği korumakla ve halkın huzur ve sekinetini temin eden polis birimidir
Ama o bölge ve cografyada
Peki ben sana sorayım din günü ne demektir din günün başka anlamı varmıdır açıklayınız?
98
Teşekkürler
Can Dündar ve Erdem Gül tutuklanmaları da ne ile suçlanmışlardir
Mit a ait tırlarla Suriye ye silah tacirligi ve cihatçı sevkinden dolayı
Benim soruma cevap vermedin
Sanada 0 😀
EGM nedir kaç yılında kurulmuştur eski ki adı nedir?
Hayır ya öyle bir niyetim yok. Çoğu çıkışta hiç beklemediğimiz sorular sordular. Ne alaka diyorlar. O yüzden sordum. Yani hiç aklına gelmeyecek sorular sorabilirler.
Keşke girebilseydim bende
Hımm anladım ben girecem inşallah ama önce yks geçmem gerek
Neye niyetin yok
Öyle nerden ve nasıl soru sorulacagi belli olmuyor
Ama yinede saol
İnşallah istedigin olur. Yani seni karamsarlığa sürüklemek istemedim.
Nasipse olur değilse de yapcak bişey yok çoğu emniyete torpile giren çok var öylesi tanıdığı vs olan kolay giren ya da torpil geçiliyor
Yok estağfurullah 😄
Bu konuda çok haklısın. Yakın iki arkadaşımda polis. Dediğim gibi sorulara çok şaşırdık dedi. Ama çok şükür onlar gectiler
Önce normalini olsam da şükür komiserlik sınavına da girerim kısmetse ama lisans bitirmem gerek
He iyi maşallah iyi güzelmiş yeni mi mezun oldular
Him, normal bir sivil nasıl komser oluyor
Ordan detaylı anlatım