AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Temelin yoksa vip ama oda çok. Uzun hiç sevmiyorum
Fizikle barış hızlı işlemler falan yapıyor ama süper adam
Temelim hiç yok. O yüzden vip fizige daha yatkınım. Zaten fizikte cıkmayan konuları eledim onlara bakmiycam
Aynen iyi olur zaman kaybı olur zaten çok konu var önceliğin en çok soru çıkanlar olsun 🙏🏻 başka istediğin ders kanalı var mı
Şu anlık yok. Butun derslerden bulmuştum fizikte eksikti. Teşekkur ederim
Rica ederim bir şey soracak olursan sorabilirsin sınava hazırlanan mezun biriyim çok tecrübe edindim kanal kitap vs yks saolsun
Aslında yeri gelmişken bir soru daha sorayım. geometri temelim iyi. Çemberler dışında , onu biraz unuttum. Orta duzeyde kaynakları cözebiliyorum. Zor bir kaynağa geçmek istiyorum. Acil yayinlarinin tyt ayt geometrisi var bende ama fazla mi zorlayici gelir emin olamadım.
Evet acil üst düzey gerçekten o en son çözülmesi gereken bir kitap oda geometrin gerçekten iyiyse
Şey yapabilirsinn hangi konudan eksiğin fasikulu alabilirsin acilden öğretici kolay orta bir oluyor fasikulleri veya komple kitap değiştirmek istersen 345 var her düzey için uygun
345 alayım o halde. Fasikül benim icin zaman kaybi olabilir, daha once cozmustum cünku.
Evet 345 iyi olabilir tek şeyi sadece tyt konuları var ayt kısmı yok 😪
Bu arada tekrardan tesekkur ederim. Kafamda baska soru yok. Ama ozellikle su kitabı cözmelisin veya şunu yapmalısın dedigin bir sey varsa onerilere açığım
Aslinda tyt geometri temelini iyi atınca ayt geometride çok zorlanacağımi düşünmuyorum. Kenan karadan video izlerim once
Paragraf olarak 345
Tyt matematik orjinial
Biyolojide fazla popüler olmamasına rağmen bence en iyi kitap palmedir soruları tam ÖSYM tarzı kolay soru yok
Ayt matematikten 345 veya 3D
Olabilir evet çoğu üçgen zaten hepsinin temeli ayt Geo daha kolay analitik ne kadar formül icersede
345 paragraf ve ayt matı var ama 3dsini de alabilirim. biyolojiden palme de vardı. Dershaneye gittigimde almistim sorulari gercekten guzeldi diye hatirliyorum. Ama sorulari coktan unutmuşumdur tekrar alabilirim bence🤣
Öneriler icin sağ ol. Daha fazla meşgul etmek istemem. Iyi geceler🌼🌼
Yok sorun değil ben seviyorum ders konusunda yardımcı olmayı 3D ben şöyle kullaniyom en son olarak çünkü çok zor hafta sonunda normal kitaplardan soru bitince matematik Güleryüzu aciyom orada kamp yapmış paralel şekilde izliyom sonra sorulara dalıyorum 😄
Videolarini cok izlemedim ama o hocayı da cok sempatik buluyorum. Eger tavsiye edersen izlerim de. Eyüp hoca da 3d yayinlarinin cozumlerini yapiyormus. Onu da cok ovuyorlar. Ona da bakmayi dusunuyorum
Evet tabi ikisinide deneyebilirsin ikisde süper
Ay çok fazla teşekkür ettim ama cidden sağ ol🤣 bu saatte o kadar yazdın. Ben de artık yatayim sabah erken kalıcam malum dersler😬
Hahaahha evett rica ederim 😊
Heh bi bakemmm
345 bence
678 nasil
Calsana kolay
Mexun mu
Evet
Kaç binden