Yani olumlu bişey mi acaba yoksa başvuru görüntülerken her başvurana yaptıkları bir şey mi bilmiyorum?
LinkedIn özgeçmiş indirildi ne demek?

Yani olumlu bişey mi acaba yoksa başvuru görüntülerken her başvurana yaptıkları bir şey mi bilmiyorum?
LinkedIn özgeçmiş indirildi ne demek?
LinkedIn’de “Özgeçmiş indirildi” bildirimi, başvurduğunuz iş ilanı için işverenin veya işe alım ekibinin özgeçmişinizi indirdiğini gösterir. Bu, başvurunuzun dikkate alındığını ve daha ayrıntılı bir inceleme için özgeçmişinizin indirildiğini gösterir.
“Başvuru görüntülendi” bildirimi ise başvurunuzun işveren veya işe alım ekibi tarafından görüntülendiği anlamına gelir.
Selam,
LinkedIn nedir diye bilmeyenler için kısa bir tanım yapmak istiyorum. LinkedIn, iş dünyasındaki insanları bir araya getirmeyi amaçlayan bir sosyal medya platformudur. Bu platform üzerinden iş başvuruları yapılabiliyor. LınkedIn üyeleri, profil sayfalarında özgeçmiş bilgilerini ekleyerek profesyonel bir profil oluştuyor. Bu profil dışında yine PDF formatında bir CV yükleyerek iş ilanlarına başvuru sırasında bu dosyayı da iletebiliyor.
LınkedIn üzerinden iş başvurusu yaptığınızda karşı tarafı sizin CV’nizi görüntüleyip görüntelemediğini görebiliyorsunuz. Bir ilana başvuru yaptıktan sonra LinkedIn özgeçmişiniz indirildi bildirimini alırsanız başvuru yaptığınız firma sizin başvurunuzu görmüş ve başvuruda yer alan dosya ekini yani CV’nizi indirmiş oluyor.
Kısaca bu durum için olumlu diyebilirim, çünkü firma başvurunu görmüş. Diğer adaylar arasında fark edilmiş oluyorsun. Umarın kısa sürede güzel haberler alırsın. 💖
Merhaba, sizinle ilgilenen bir firma olmuş ve CV'nizi indirmiş yani bu anlama geliyor. Aranılan kriterleri taşıyorsunuz ki indirmişler ve değerlendirmeye almışlar. Buradan bu sonucu çıkartabiliriz rahatlıkla. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Çok teşekkürler🙏🏻😊
Rica ederim :)
Cevap
4Cevap
bir firma CV'nizi indirmiş
Büyük ihtimalle bir sekreter uygun profilleri sorumlu müdüre sunmak için indirmiş dosyalamıştır. Önemli değil geri dönüş olması önemli
Tabi ki geri dönüşü önemli ama bu da olumlu bi gelişme imiş ben her görüntülenen başvuruya yapıyorlardır gibi düşünmüştüm. bakalım teşekkürler
Profiline yüklediğin özgeçmişi indirmiş olaibirler, bazen çıktı alıp yöneticiye göstermek için bunu yapıyorlar
Evet onu ben de anladım da acaba her başvuruya mı yapıyolar yoksa ilgilerini mi çektim
2. seçenek gibi geliyo ama boşuna ümitlenmek istemedim :D
her başvuruya yaptıklarını sanmıyorum, bana olmadı şimdiye kadar mesela :D
Anladım sevindim o zaman bakalım teşekkürler :D
e hayırlı olsun diyebilir miyiz o zaman? :D
Bilemedim umuyorum öyledir :D
Bu olumlu bir şey muhtemelen cv indirildi üst mertebeye gösterilecek. Her an aranabilirsin
Hadi inşallah yaa :D
aslında inceleme yapmıslar cv hakkında
Cv gönderilmiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?