Eğitim & Kariyer Aöl 2. dönem kayıt yenileme ne zaman? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Açık öğretim lise sınavı için kayıt yenileme ne zaman bilgisi olan var mı Güncellemeler+1 yıl Güncel Aöl 2. dönem kayıt yenileme ne zaman? Cevapla Lise Soruları Açık Öğretim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bitmeyenhasret Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buraya yazana kadar neden sitesinden takip etmiyorsun? Cebinizdeki telefon sizden akıllı... 2 1 Yorumla Soran +1 yıl BeyinsiZzz kardeşim buraya sorana kadar bin tane siteden araştırdım senin gibi at kafalarına sormadım zaten atlama hemen Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Meb gov Tr de öğrene bilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çıkmıyor kafayı yiycem sen bakar mısın Yorumla Gamsızkedersiz46 +1 yıl AOL. meb gir Yorumla Soran +1 yıl Sınav tarihi yazmıyor baktım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnternetten bakmalısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Voooaavv çok akıllısın lannnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 😂 Yorumla
TheGrey_____ Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Ocak ortası 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sınav ne zaman Yorumla TheGrey_____ +1 yıl Martta Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla TheGrey_____ +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buraya yazana kadar neden sitesinden takip etmiyorsun? Cebinizdeki telefon sizden akıllı...
BeyinsiZzz kardeşim buraya sorana kadar bin tane siteden araştırdım senin gibi at kafalarına sormadım zaten atlama hemen
Meb gov Tr de öğrene bilirsin
Çıkmıyor kafayı yiycem sen bakar mısın
AOL. meb gir
Sınav tarihi yazmıyor baktım
İnternetten bakmalısın
Voooaavv çok akıllısın lannnn
Teşekkür ederim 😂
1. sınavdan sonra meb de cikiyor diye biliyorum
Geçti ki
Ocakta artık
Ocak ortası
Sınav ne zaman