Bölüm seçme ve kendini keşfetme (?

NOT: Yazı biraz uzun olmuş olabilir ama okursanız çok sevinirim. (Bazı yerleri sadece içimden geldiği için yazdım her satır çok da önemli değil göz ucuyla okusanız da olur)

Hocam merhaba ben 18 yaşındayım normalde üniversiteyi kazandım şu an 2. Sınıfım matematik okuyorum. Matematik seçme sebebim öğrencilik hayatımda soru çözmeyi sevmemdi ama aynı zamanda biyoloji de seviyorum. 1. Sınıfı zar zor okudum ve okulu bırakma kararı aldım. şu an öğrenci kaydım olsa da okula gitmiyorum ve sıfırdan üniversiteye hazırlanıyorum (Hollanda da okuyacağım) bölüm olarak sunulan hiçbir seçenek benim için "aa ben gelecekte bu mesleği zevkle yaparım" veya "bu meslekte kendimi görüyorum" diyemiyorum. Neyi sevdiğimi bilmiyorum desek daha doğru olur sanırım hobilerim neler, nelerden zevk alırım gerçekten bilmiyorum. Kendimi tanımıyorum. Bunun için ne yapmam lazım hangi bölümü seçeceğime nasıl karar verebilirim veya ne yapmaktan hoşlandığımı nasıl bulabilirim? Sosyal hayatıma baktığımda düzenli olarak yapıp zevk aldığım hiçbir şey yok. Uzun süre bilgisayar oyunları oynadım ama şu an ondan da zevk almıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek olan varsa lütfen yazsın.
Bölüm seçme ve kendini keşfetme (?