Doktorluk
Öğretmenlik
Mimarlık/Mühendislik
Avukat/Savcı/Hakim
Sunucu/Oyuncu/Sanatçı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında hepsi ama öğretmenleri atamamak için elinden geleni yapıyorlar. Yok mülakat yok mülakat sırasında boş sınıfa ders anlatma yok bilmem ne yok bilmem ne... Lan zaten o kadar puanı almak kolay değil, bir de mülakat getirdiler. Çoğu bölüm sadece gyk ile atanıyorken bizde bir de öabt ve eğitim bilimleri olması büyük haksızlık. Getirdiler mi sahiden bilmiyorum ama boş sınıfta deli gibi ders anlatmak saçmalık. Mülakat olacaksa ayrıca biz niye o kadar çok dersle atanırken cebelleşiyoruz? Bildiğimizi heyecandan unutsak gitti bizim 80 üstü puan.
En iyiden kasıt ne tam açık değil. Doktor iyi kazanıyor ama çok yorucu, tıp kazanmak zor.
Mühendislik mimarlık vb mesleğin başlarında neredeyse hiç kazanamaz ama 5-10 yıl tecrübe edinince güzel maaş alır.
Avukatlık şans işidir. Zengin birini cezadan kurtarırsın, o kişi seni paraya boğar.
Oyuncu da zor, başlarda yönetmen ve yapımcılara yağ çekeceksin ki sonraki projelere seni de alsınlar.
Sanatçı (şarkıcı) bence en iyisi. Sesin güzelse ve şarkın da iyiyse her türlü kazanıyorsun. Gerek youtube, gerek stüdyo şirketleri, gerek konserler her türlü para kazanıyorsun. Zor yanı: Paparaziler seni gördüğü yerde 50 tane fotoğraf çekmeye çalışıyor. Öyle kafede kahve içeyim arkadaşımla dediğinde etrafına üşüşecek herkes. Özel hayat yok gibi.
Eig için teşekkürler
Cevap
16Cevap
Sunucu/Oyuncu/Sanatçı
Sanatçı düşünsene bir müziğine binlerce kişiyi hayata dindurebiliyorsun
Döndürebiliyorsun*
Sadece mühendisim diye seçtim ama wn güzeli zengin bir aileye damat/gelin olmak 😁😁 gğnümüzün en popüler mesleği
Kısa yoldan zengin olmak istiyorsan fenomen ol ve krem önerisi yap.
Sunucu/oyuncu/sanatçı tabi ki ve çok iyi para kazandırıyor
Aşçı olmak istiyodum da malum puan yetmedi :D
Oyunculuk en güzeli. Eğlenerek yapıyorsun işini.
Kime göre adlı çalışma ama ban göre... Öğretmenlik.
Bence severek yaptığın meslek en iyi meslektir.
Bence öğretmenlik durmadan izin yapıyorlar
Hangisine yatkınlık varsa
En iyi meslek işini en iyi yapandır.
Avukat/Savcı/Hakim en güzeli bana göre
tabikide oyuncu
Sunucu/Oyuncu/Sanatçı
hepsi kendine özgü meslekler 🤷♂️
Esnaf
Doktor
Sanatçı
Oyuncu
Saygın bir meslek