Eğitim & Kariyer Günaydın bugün de evden çalışıyoruz evden mi iş yerinde çalışmak mı zor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Off saka yaptım ev değil ofis saten haftasonu çalışıyoruum:/ Günaydın bugün de evden çalışıyoruz evden mi iş yerinde çalışmak mı zor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Isyerinde bacaklari boyle masaya atsan biri arasina girer hemen bu sekilde calisacaksan ev daha guvenli sabah sabah libidoları ziplatma 1 1 Yorumla Çapkınkurtt +1 yıl Gunaydin gunaydi yoruma resim atacaktim ama atamadim Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Erkeklerin amansız ofis fantezisi sizin gibilerden kaynaklı sanırım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Günaydın evde çalışmak tabi ki.İş disiplini beğendim 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl Kolay gelsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle rahat rahat çalışmak varken neden iş yerinden çalışmayı tercih edelim canım 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle bir çalışma arkadaşım var da ben mi mesai yapmadım Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Her ikisinde de o zamanı harcamak zorundasın. Bağımlılık değişmiyor. 0 0 Yorumla
Taner010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Günaydın, böyle bir yardımcım olsun isterdim. 0 0 Yorumla
X_FlawlessVictory_X Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl cidden evden çalışıyor olsaydın kıskanacaktım :) ben ofisteyim her gün olduğu gibi 0 0 Yorumla
Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl İki kuru bacağa, cips gibi kokan ayağa tav oldu yine bizim abazalar... 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Ev ve topuklu ayakkabı etek çek. pijmalari bak keyfine 0 0 Yorumla
dokuzkolluahtapot Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Evde neden topuklu ayakkabı ile geziyorsun, çıkar ayakların rahat etsin:) Mesleğin ne peki? 0 0 Yorumla
MRSLAVE34 Takip Et Xper 5 Yaş: 58 +1 yıl Manzara efsane yanliz böyle calscaksan ev ofis fark etmez :)) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ofiste böyle calışılmaz ki Yorumla MRSLAVE34 +1 yıl Patron ben olayım çalışılır:))) ne demek ikramiye maaş hepsini veririm :))) Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla MRSLAVE34 +1 yıl 🫠🫠🫠🫠 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 641 cevap paylaştı. Ben işe gidicem 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evden çalışmak rahat. 1 0 Yorumla
Swrestart Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Seninle ayni ofiste calisip bu bacaklari seyretme dusuncesi … cik aklimdan.. 0 0 Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Sanki patronun ofisinde duş varmış gibi oldu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Abartma Yorumla TuranTrk +1 yıl Senin görsel çok masum ben abartiyorum evet 😂 Yorumla Soran +1 yıl Masum tabi Yorumla TuranTrk +1 yıl Bide mavililere sor 😂 Yorumla TuranTrk +1 yıl Millet salyalarını akitmis bacaklarına 😂 Yorumla TuranTrk +1 yıl Ben dedim ofiste duş var diye 😂 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Evde böyle mi çalışıyorsun sen 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yes Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Saçma geldi nedense sanki patron gelecek gibi bu ne böyle 😂 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 465 cevap paylaştı. Erkek bacağı gibi 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 386 cevap paylaştı. Evde topuklu giymezsin bence:) 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı. İs yerinde tabiki kolay gelsin rahat 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 501 cevap paylaştı. Rahat rahat diyorsunuz tebrikler 0 0 Yorumla
Dysider466 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kardeşim dur sabah sabah atma şöyle resimler 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. evden çalışmak daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne güzel yattığın yerden para kazanıyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bacaklarınıda açıyor musun arada...😇😇 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen anladın onu... saatte ne kadar alıyorsun Yorumla
kesintisiz48 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl bacaklar iyimis boş ver işi gucude 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😊😊 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 603 cevap paylaştı. Ne güzel iş 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. evdeyim ben 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 326 cevap paylaştı. Kolay gelsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Isyerinde bacaklari boyle masaya atsan biri arasina girer hemen bu sekilde calisacaksan ev daha guvenli sabah sabah libidoları ziplatma
Gunaydin gunaydi yoruma resim atacaktim ama atamadim
Erkeklerin amansız ofis fantezisi sizin gibilerden kaynaklı sanırım.
Ne alaka
Günaydın evde çalışmak tabi ki.
İş disiplini beğendim 😂
😊😊
Kolay gelsin
Böyle rahat rahat çalışmak varken neden iş yerinden çalışmayı tercih edelim canım
Şöyle bir çalışma arkadaşım var da ben mi mesai yapmadım
Her ikisinde de o zamanı harcamak zorundasın. Bağımlılık değişmiyor.
Günaydın, böyle bir yardımcım olsun isterdim.
cidden evden çalışıyor olsaydın kıskanacaktım :) ben ofisteyim her gün olduğu gibi
İki kuru bacağa, cips gibi kokan ayağa tav oldu yine bizim abazalar...
Ev ve topuklu ayakkabı etek çek. pijmalari bak keyfine
bacaklarda zagotun baltasi gibi mk amma kalin
Seninle çalışırsam her yerden çalışmak kolay...
Evde neden topuklu ayakkabı ile geziyorsun, çıkar ayakların rahat etsin:) Mesleğin ne peki?
Manzara efsane yanliz böyle calscaksan ev ofis fark etmez :))
Ofiste böyle calışılmaz ki
Patron ben olayım çalışılır:))) ne demek ikramiye maaş hepsini veririm :)))
😊
🫠🫠🫠🫠
Ben işe gidicem
Evden çalışmak rahat.
Seninle ayni ofiste calisip bu bacaklari seyretme dusuncesi … cik aklimdan..
Sanki patronun ofisinde duş varmış gibi oldu
Abartma
Senin görsel çok masum ben abartiyorum evet 😂
Masum tabi
Bide mavililere sor 😂
Millet salyalarını akitmis bacaklarına 😂
Ben dedim ofiste duş var diye 😂
Evde böyle mi çalışıyorsun sen 😂
Yes
Saçma geldi nedense sanki patron gelecek gibi bu ne böyle 😂
Erkek bacağı gibi
Kolay gelsin ne iş yapıyorsunuz