Yapabilirsin, benimde bir arkadaşım çocuk kanalı açtı hikâyeyi de görüntüyü de sesi de yapay zekaya yaptırıp hepsini birleştiriyor YouTube a atıyor hedef kitle çocuklar olduğu için izleniyor zaten valla hiç te kötü paralar kazanmıyor
Bende o kadar zeka yok nasil yapıyor acaba neyse yotuptan bir sürü video izlemem lazım öğrenmek için aslında fena fikir değil . ama yalnıs bişey yapmaktan korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bence e ticaret
Yapay zeka ile videolar üretip YouTube da yayınlayabilirsin küçükte olsa birşeyler kazanırsın
Kendimi göstermek ya da sesimi duyurmadan yapabilirmiyim bide yotubede video paylaşsam yemek vs telif falan diye biseyler var ceza yermiyim
Yapabilirsin, benimde bir arkadaşım çocuk kanalı açtı hikâyeyi de görüntüyü de sesi de yapay zekaya yaptırıp hepsini birleştiriyor YouTube a atıyor hedef kitle çocuklar olduğu için izleniyor zaten valla hiç te kötü paralar kazanmıyor
burada insanlar. para kazanıyor mu
Bende o kadar zeka yok nasil yapıyor acaba neyse yotuptan bir sürü video izlemem lazım öğrenmek için aslında fena fikir değil . ama yalnıs bişey yapmaktan korkuyorum
Bende yapmayı düşünüyorum da vaktim yok, ilerde yapabilirim belki
Valla düşündüm evde napsam hem helal hem kendi çapında galiba dediğini yapcam video paylaşımı
hangi uygulamayla yapıyor
Birçok site var hangi yapay zeka sitesi ne işe yarıyor isteyene pdf dosyasını ya da linkini atabilirim
olur
lütfen
El işi şeyler yapıp satan bir sürü kadın var ama çok uğraşman lazım iğne iplikle
Aklıma gelen diğer şeyleri arkadaşlar yazmış zaten başka da pek bir şey yok
Telefonu bile çok tutamıyorum kolum uyuşuyor hemem
Gerçekten işine yarar dişe dokunur bir para kazanmak istiyorsan imkansız gibi bişey
Sabun paketle hem guzel kokuyor😃
Araştırdm lakin az para 💸
E ticaret, içerik üreteciliği
Yemek yap sat
Çevre edinmek lazım ya da insgram hesabı açmak lazım
İzmir'de fuarlarda hep kadınlar adamlar yapıyor kek mercimek köftesi falan tanesini 60 a 30 a satıyorlar
E ticaretle olabilir
Evet ama aşırı kesinti. var onda da
Evet ama helal en azından
Toplu bir para. lazm
Yo büyük bir para gerekmiyor aslında İstanbul'da Beyazıt çarşısı var ordan toptan alıp satabilirsşnşz
Ne satsam acaba bişey yapmak istiyorum evet iyi fikir Beyazıta. gitmem lazm
Evet saat olabilir cüzdan olabilir
Fiyatlara gidip bakmam lazım. Beş on bin le. bu işi baglasam iyi olurdu
Bağlarsın zaten kilo ile satılıyor
Komik mi
Hayır gerçekten kilogram olarak satıyorlar neden yanlış anladın?
Nerede peki adresi var mı Beyazıta gittim bı defa ama daha çok emin önüne gidiyorum
Tepkinizi anlayamadım
Cüzdanı kiloyla satıyor olabilir ler mi tuhaf geldi bakicam bir gün gidip bakcam
Yoo gerçekten kilogramla satılıyor
Online iş yapar misin
Ne işi olduğu önemli. Daha önce müdür oldum bir firmada bıraktım
Takkib ett
Etmem açık yaz
İddea oyna
Haram
Bakarsan çok şey haram ben oynuyorum valla 😀
İyi bişey değil . haram geelen çabuk gider cezasida cabası
Parasızlıktan yapacak bir şey yok