aranızda daha önce doping hafıza ve ev dershanem kullanmış olan var mı?
varsa memnun kaldınız mı detay verebilir misiniz lütfen ikisi arasında kaldım
aranızda daha önce doping hafıza ve ev dershanem kullanmış olan var mı?
varsa memnun kaldınız mı detay verebilir misiniz lütfen ikisi arasında kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Açıkcası Doping hafızayı tam incelemedim , ev dersanesi bana daha mantıklı geliyor gibi sanki...
neden ev dershanesi daha mantıklı geliyor daha önce kullandın mı?
Pandemi döneminde dershaneye gittim gördüm hepsi boş Ben dershaneye gittim ama hepsi boş valla özel hoca ve eğitim koçu tutun hocalar düz mantık anlatıyor dershane de
Hayır kullanmadım ama arkadaşlarımdan duydum çok daha yararlı olduğunu söylüyorlar normal bir dersanedeymiş gibi evden canlı derslere katılıyorsunuz aynı sistem bizim üniversite'nin E-Kampüs sisteminde var bence çok daha iyidir diye düşünüyorum ama sizde iyi araştırın öncelikle...
Ben dershaneye gittim ama hepsi boş valla sadece deneme için dershaneye git onun haricinde eğer telefona çok bagimli degilsen ve telefon dikkatini dağıtmıyor kendini kontrol edebiliiorsan doping hafızayı kessinlikle tavsiye ederim
Çok fazla animasyon var bir süre sonra sıkıyor diyorlar doğru mu?
Kullanmadım ama kullananan arkadaşlarım oldu ve çok memnundular iyi bir başarı da elde ettiler
ev dershanemi hiç duydunuz mu ya da etrafınızda kullanan var mı?
Hm duymadım hiç evden çalışanlar mi onu mu diyorsun hiçbir yardim almadan youtube hoacalariyla falan
Yok öyle değil ev dershanem doping hafızanın bir değişiği aynı şekilde online dershane
Doping için dediklerim aynı şekilde geçerli bunun içinde
Dershaneye gitme , doping hafiza zaman kaybi. Konulari youtubedan ogren ozel hocadan da yardim al. En verimlisi bu olur.
ben birazda program yapması için doping veya ev dershanem istiyorum aslında çok arada kaldım 🥲
Dershane zaman kaybi baya
katılıyorum o yüzden ev dershanem veya doping hafıza düşünüyorum
Aynen oyle. Yani sabah kalkip hazirlanmak yolda gecen sure vs olmaz.
doping hafızada çok fazla animasyon var diyorlar ve bir süre sonra sıkıyormuş sende nasıl oldu?
Dedikleri gibi oldu
Düzenliysen doping iyi. Sürekli tekrar edersen ama ek kaynak ta alacaksın tabi
doping daha önce kullandın mı animasyon konusunda çok fazla eleştiri gördüm sence doğru mu?
Ben kullandim , gereksiz uzun. Aynisi youtubeda hatta daha iyisi var
Tabi ki doping hafıza. Tüm konulara istediğim zaman erişebiliyorum alternatif anlatımlarda var konu anlatımları ilgi çekici. Soru kaynakları sınırlı değil sürekli yeni sorular ekleniyor binlerce soru var.
daha önce kullandınız değil mi? çok fazla animasyon var bir süre sonra sıkıyor diyorlar doğru mu?
Ben aldim ogluma doping hafiza lgs icin oturtturamadim karsisina disiplinli insan onu takip eder. icerigi iyi mi kötü mu bilemem.
yks için düşünüyorum yinede çok teşekkür ederim 😊
Sık sık soru çözmeni çözemediğin sorularda yapay zekadan ayrıntılı bir şekilde destek almanı öneririm. Ciddi faydasını göreceksin.
Yapay zeka derken neyi kastediyorsun? Doping hafıza sisteminden mi bahsediyorsun?
Doping hafiza olayina hoş bakmıyorum acikcasi sadece cevap odakli bir sistem yapisinda
neden öyle düşünüyorsunuz?
Örnek veriyorum a savaşı diyelim bu savaş nasıl olmuş sebep neden sonuç bilmeden sadece soruda ne cikabilir tarih veya kimler arasinda olmustur bu sistem sadecee sana cevabi verme odaklı gerisi yok sonuc bu kişi öğretmen olsun ne öğretebilir öğrencine
bence ikiside boş ozel hoca tut onun yerine internetten ogrenmek seni zorlayabilir
herkes çok övüyor bende bilemedim 🥲
Doping hafıza
daha önce kullandın mı?
Kullanmadım
Evde disiplini sağlayabiliyorsan ikincisi
Ev dershanemi daha önce kullandın mı?
Bunlar ne işe yarıyor
online dershane
yks kpss gibi sınavlar için konu anlatımı soru çözümü vb içerikleri var
Hımm ne kadar ki