Tabi herkes farklı ama siz düşüncenizi yazın yine de.
Sözel kısmı sormuyorum orası kolay, tyt ve ayt matematiği soruyorum.
#2025tayfa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabi herkes farklı ama siz düşüncenizi yazın yine de.
Sözel kısmı sormuyorum orası kolay, tyt ve ayt matematiği soruyorum.
#2025tayfa
Merhaba, temeli olmayan birinin bence en az 1 yıl çalışması lazım tyt ve ayt matematiğe. Anca yetiştirip bir yol katedebilir diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
TYT ve AYT matematiğini bitirmek için gereken süre, kişinin matematik temel bilgisine, çalışma süresine ve hedeflerine bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak, TYT’nin konularının üzerinden bir defa geçmek 3-4 ay sürerken, Sayısal AYT’nin tamamlanması yaklaşık 6 ay civarı sürebilir.
TYT matematiği hemen hemen iki ayda biter lakin AYT matematiği biraz daha uzun sürebilir. Sınav süresince tamamen matematiğe odaklanmak başarı sağlamaz fakat sözel eksiğin yoksa günlük çalışma planlarını matematik ağırlıklı kurgularsan sınava kadar fazlasıyla yetiştirirsin.
Bu zamana kadar temel yapamayan birisi bundan sonra da bir zkmi yapamaz, hayal kurup durmasın, bir markete, tekstil atölyesine girip çalışmaya başlasın.
Cevap
2Cevap
2 senede tamamen bitirir ve rahatlıkla lisans kazanabilirsin. Ama 5-6 ayda bitirmek gibi umudun olmasın.
2025 e daha 2 sene var 2024 e girmicek misiniz
3 4 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?