Market ve fabrikada çalıştım daha önce. İkisi de birbirinden rezil
Resimde yeteneğim müziğe ilgim var aşırı, Oku diyen olacak ama şartlar bunu gerektiriyor çalışmak zorundayım.
Market ve fabrikada çalıştım daha önce. İkisi de birbirinden rezil
Resimde yeteneğim müziğe ilgim var aşırı, Oku diyen olacak ama şartlar bunu gerektiriyor çalışmak zorundayım.
Merhaba, eğer marketi ve fabrikada çalışmayı deneyimleyip beğenmediyseniz o halde giyim mağazalarını önerebilirim size yani istihdam alanı bildiğim kadarıyla oldukça geniş ve memnun kalabileceğinizi düşünüyorum diğer iki işe kıyasla. Başarılar dilerim.
19 yaşında birçok iş seçeneği bulunmaktadır:
Meyve, Sebze, Çiçek Toplama İşleri: Düşme ve yaralanma tehlikesi olmayacak şekilde çalışmayı gerektirecek olanlar hariç meyve, sebze, çiçek toplama işlerine girebilirsiniz.
Kümes Hayvanları Besiciliği: Kümes hayvanları besiciliğinde yardımcı işler ve ipek böcekçiliği işlerine girebilirsiniz.
Satış İşleri: Esnaf ve sanatkarların yanında satış işlerine girebilirsiniz.
Büro Hizmetleri: Büro hizmetlerine yardımcı işler yapabilirsiniz.
Ayrıca, resim yeteneğiniz ve müziğe olan ilginiz varsa, bu yeteneklerinizi kullanabileceğiniz işler de bulabilirsiniz. Örneğin, bir sanat galerisinde veya müzik mağazasında çalışabilirsiniz. Ayrıca, yerel restoranlarda veya kafelerde canlı müzik performansı sergileyebilirsiniz.
Mağazacılık işi zor fakat keyiflidir. Muhtemelen kıyafetlere de ilgin vardır. En güzeli kıyafet mağazalarında çalışmak. Oralarda istihdam alanı da fazlasıyla açık. Part-time full-time çalışma imkanları da mevcut. Denenebilir. Ama resim ya da müziğe ilgin olsa da bu alanlarda profesyonel olarak çalışanların bile az para kazandığı düşünülürse işin zor. Yine de küçük bir grafik tasarım ve dövmecilik eğitimi ile tasarımcı ya da dövmeci olabilirsin. Müzik ile ilgili de müzik mağazalarına müracaat edebilirsin.
Müzik mağazaları derken
Cevap
9Cevap
19 yaşındasın
Tecrübe yok, ustalığın yok
Lise mezunusın
Bulduğun işleri de beğenmiyorsun
Ne olacak böyle
Bulduğum işlerin bana katkısı yok ruhen zararı çok. Anlayabiliyor musnn
Fabrikada paketleme yapıyosun bu bana ileride ne işime yarayacak.
Hangi şehir de yaşıyorsun? Resim ve müzik ilgin varsa türkü evlerine git
orada maaş mı veriyorlar. istanbuldayım
Çalışan olursan maaş verirler tabiki
Nası olucak o iş nerde bulucam İstanbul'da Silivri taraflarındayım
ticaret yapan firmalar gir
Nasıl giricem bilmiyorumki onlar hangileri. İstanbuldayım daha çok fırsatım olmasına rağmen bulamıyorum
Bulmaya da fırsat olaa keşke haftanın 6 günü 21 e kadar çalış
Her iş dirunlu
Güvenlik işi rahatdir
Sıkıntıdan kastın asılan felan gibi mi?
Hem öyle hemde aldığın parayı boğazından getirmeyecek. Ezmeye yer aramayacak bi iş
Yani zor biraz düşenelim biraz
Düşünelim
cafe restoran diyicem yine canını çıkartırlar. birazdaha kurumsal olan tekstil sektöründeki magzalar bi tık daha iyi olabilir gibi geldi bilemedim ama yine
Her sektörü dene beğendiğin işte kal
esnaf lokantasında calısabilirsin
Burs vereyim doğruysa
Doğru da ben okumuyorumki
Liseden sonrasına gitmedim
Neden skinti yasicaksin ki
Market ve fabrikada hamallık yapıyosun bi şey öğrenmiyosun yetmezmiş gibi aldığın parayı boğazından getiriyorlar
Daha rahat us ariuorsun
Evet fabrikada ve markette çok bağıran oluyo
Neden ki
Mesela adam iş yapmıyo. Yeni girmişsin sana öğretirken bağırarak öğretiyor. Kadınlar birbirine yardım etmiyor. Ekip çalışması yok. Herkes kendini kurtarma derdinde
Kötüymüş o
kolay gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?