Ben şu an polis meslek yüksek okulu için parkur eğitimi almaya başladım fakat Antidepresan kullanıyordum (Selectra 50mg) baş ağrısı için kullanıyordum. Bugün psikiyatriye sormaya gittiğimde en az iki yıl kullanmamış olman gerekiyor ama emin değiliz dediler daha sonra İlçe emniyet müdürlüğüne gittim onu biz net bilemeyiz kırmızı reçeteli değilse sıkıntı olmaz diye biliyoruz ama siz yinede Polis Akademisini arayın dediler aradım açan olmadı gerçekten bilen biri bişey diyebilir mi ona göre parkura devam edeceğim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Emniyet müdürlüğü bile bilemediyse buradaki insanların bilmesi zor
Belki bilen polis vardır dite sormak istedim şu an çok kafam karışık bişey netleşmeden boşu boşuna bir yıl parkur eğitimi almak istemiyorum en azından ihtimal verseler yine devam edeceğim
Olsun geleceğe yatırım olarak eğitim olur en azından
Haftanın ilk günü nasıl geçti? ↗
Bu soruyu soran arkadas komisermis. Eger gercekten komiserse bilir heralde. Ben fake oldugunu dusunuyorum bi sor bakalm ne dicek :d
Bir polisin böyle profil koyacağını pek sanmıyorum ama yine de yazdım fake gibi duruyor bilmiş gibi yapar zor değil sallamak bu platformda bilmiş gibi soruya cevap veren çok insan var bilen nadir soruları
Bir problem teşkil etmek genellikle, daha detaylı anlat neden kullanıyorsun ne yazılı psikiyatri ne işledi sicile diye.
Baş ağrısı kalp çarpıntısı vardı ergenlikte düzenli kullanmadım bike bugün tekrar psikiyatriye giriş yapıldığı için en son bugün girmiş olarak görünecek sicile kayıt olmadı çünkü 18i doldurmadım ocakta 18 oluyorum
Bir problem teşkil etmez, intihar ya da öfke problemleri ile ilgili değilse sorun yok.
Akademiye ulaşmaya çalış burada kimseden sağlıklı cevap alamazsın
kolay yoldan para kazanmanın yolunu bulmuşsun, ne okuyacan bizim gibi dimi
Kolay yol? Djpwnfpwkfppe şuandan parkur için aldığım eğitimden ağrıdan ayağa kalkamıyorum kolay yol buysa buyur sen geç yerime
E nabız da gözüküyor mu psikiyatrisi gidip ilaç aldığın
Görünüyor ilk aldığımdan bir yıl sonra deprem zamanı iki kere giriş yaptırdım bide bugün toplam geçmişte 4 giriş var ama tanı yok
Okulu kazansan bile genel sağlıkta psikiyatriste gittiğinde doktor bu durumu sistemden görür ve rapora yazar. Daha sonradan Ankara sağlık isleri daire seni Ankara 'ya hakem hastaneye gönderir büyük ihtimalle bu durum sana olumsuz olarak döner ve okulla ilişiğin kesilir.
Yeşil reçeteli mi
Değil reçeteli kategorisinde değil eczacımla konuştum ne yeşil ne kırmızı 4 kere giriş yapılmış
Adı ne ilacın
Selectra 50mg
Askerlikte kesin alınmaz da polislikte belki. Keşke riske atmasaydın
Yaratır
Emin misin peki nerden biliyorsun net şekilde yaratır dedin polisler bile bilmezken
Hastanede çalışıyorum babam komser
Direk eleniyorsun
Benden hariç kullanan herkes elenmiş mi bu zamana kadar peki iki yıl dolması mı gerekiyor yoksa
Parkur eğitmeni daha önce kullanan öğrencim oldu şu an polis dedi
Evet
Sağlam torpil ayarladıysa neden olmasın
Aaa burdan mesaj gönderilmiyor mu
Torpil var Emniyet müdürü var ama sağlıkta torpili geçmez ki parkurda geçer genel heyet raporuna parkurdan sonra okula alınmadan önce alınıyor diye biliyorum babanızla bunu ne zaman konuştunuz