Eğitim & Kariyer Hangi sektör çalışanları daha çekici? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Üniforması ve yaptığı işle hangi sektör daha çekici? Emniyet (Trafik Polisi, Özel Harekat vb.) Askeri (Hava, Kara, Deniz Kuvvetleri) Havacılık (Pilot, Kabin görevlisi vb.) Turizm (Kat görevlisi, Garson vb.) Sağlık (Doktor, Hemşire vb.) Yemek (Barmen, Aşçı vb.) İtfaiye Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Sonraki soruda da bu turda sığmayanlar ve buradaki ilk 4 olacak 👍🏻 Hangi sektör çalışanları daha çekici? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Havacılık (Pilot, Kabin görevlisi vb.) 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Bilmiyorum bence sektörle alakası yok. Çekici olan insan lokma dökerken bile çekici. 1 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Bence üniforma giyilen bütün meslekler çok havalı 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Havacılık sektöründe çalışan biri olarak, havacılık diyorum. :D 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 100 kadına sormuşlar 100 ü de büyük bir şirketin sahibi demiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar asker seçer şu an onların içinde olduğum için ne olduklarını yakından görüyorum ve kızları güzel kandırıyorlar😂 0 0 Yorumla
uııuıuıuıuıuı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl iş adamı niye şıklarda yok :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bilim insanı, işletmeci vs. devam sorusunda gelecek. Yorumla uııuıuıuıuıuı +1 yıl sabah 5 te KS ye mi giriyon ya Yorumla Soran +1 yıl Ben standart insan saatlerinde yaşamıyorum. Yorumla uııuıuıuıuıuı +1 yıl hmm bende yurtdışında yaşıyon sandım Yorumla Soran +1 yıl Hayır, benim durumum daha küçük bir azınlıkta. Yorumla uııuıuıuıuıuı +1 yıl peki Yorumla
Abazansavaryeni Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 71% +1 yıl Arabeskçiler. Mesela Hakkı baba. 0 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Denizciyim bu sektör çok ilgimi çekiyor 😇 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı. Sağlık Asker Polis 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı. Hemseriler beni bitiriyor 0 0 Yorumla
SosyalAdamDenizli Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bizim sektör niye yook burada 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedir? Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 366 cevap paylaştı. Hepsi diyorum ben 😂 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 700 cevap paylaştı. Sağlık 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 581 cevap paylaştı. İtfaiye 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Havacılık olabilir. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Spor 0 0 Yorumla
Kagan__55 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbiri 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki ne? Yorumla Kagan__55 +1 yıl Boş yapma Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Masöz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onu eklemedim çünkü sağlık veya spor eğitimiyle alınıp turizm sektöründe de çalışabiliyoruz. Fazla karmaşık. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlardan havacılıkPolisler aşırı itici bayan kıyafeti Yorumla Soran +1 yıl Ben de polislerin bay kıyafetini pek beğenmiyorum evet. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Havacılık (Pilot, Kabin görevlisi vb.)
Bilmiyorum bence sektörle alakası yok. Çekici olan insan lokma dökerken bile çekici.
Bence üniforma giyilen bütün meslekler çok havalı
Havacılık sektöründe çalışan biri olarak, havacılık diyorum. :D
100 kadına sormuşlar 100 ü de büyük bir şirketin sahibi demiş
Kızlar asker seçer şu an onların içinde olduğum için ne olduklarını yakından görüyorum ve kızları güzel kandırıyorlar😂
Chicago fire izleyin itfaiye butonu patlasın 😂
iş adamı niye şıklarda yok :D
Bilim insanı, işletmeci vs. devam sorusunda gelecek.
sabah 5 te KS ye mi giriyon ya
Ben standart insan saatlerinde yaşamıyorum.
hmm bende yurtdışında yaşıyon sandım
Hayır, benim durumum daha küçük bir azınlıkta.
peki
Doktor ve hemşireler.
Arabeskçiler. Mesela Hakkı baba.
Pilot bana daha çekici geliyor.
Denizciyim bu sektör çok ilgimi çekiyor 😇
Sağlık
Asker
Polis
anketlerden seçecek olursam hemşire
Sağlık (Doktor, Hemşire vb.)
Hemseriler beni bitiriyor
havacılık tabiiki
Bizim sektör niye yook burada
Nedir?
Emniyet
Hostes
Sağlık
Hepsi diyorum ben 😂
Havacılık.
Sağlık
Asker
İtfaiye
Emniyet
Polisler askerler ✅
Havacılık olabilir.
Spor
Emniyet 🚔
Havacılık..
Hiçbiri
Peki ne?
Boş yapma
Masöz
Onu eklemedim çünkü sağlık veya spor eğitimiyle alınıp turizm sektöründe de çalışabiliyoruz. Fazla karmaşık.
Bunlardan havacılık
Polisler aşırı itici bayan kıyafeti
Ben de polislerin bay kıyafetini pek beğenmiyorum evet.
Hemşire
emniyet