Şu an okuyorum ilerde calisirim herhalde bu alanda
Nasil bir erkek beni tercihedebilir?😄
Şu an okuyorum ilerde calisirim herhalde bu alanda
Nasil bir erkek beni tercihedebilir?😄
Bu bölümdeki biri öncelikle problem çözmeyi ve algoritmayı öğrenir. Hayatta bir problemle karşılaştığı zaman yazılımda olduğu gibi adım adım ne yapılması gerektiğini, sorunun nerede aranması gerektiğini gayet iyi bilir. Duygusal olmaktan ziyade daha mantıklı bir insan olur. Tam bir ömür geçirilecek kişi gibi geliyor bana.
Mantik evet var biraz dengesizlik yasiyorum bunu cozmeye calisicam simdi geri kalan normal bir kizim bence
Cevap
5Cevap
Normal pek bir albenisi yok. Bende elektirk elektronik mühendisliği okuyorum. Mühendisliğin genel olarak pek bir numarası kalmadı ülkemizde.
Tam tersi yani bazi kizlar tezcanli ya oyle degilim daha sakin biriyim ve maas yuksek eger ki olursa ki sanmıyorum ama yine de
Kendini benden asagi gorup istemeye bilir diye sordum
Senden daha yüksek maaşlı biriyle sevgili ol sende
İnşallah bulurum
Kesin sık sık savaş oyunları oynamıştır. Lise terk bi pc bağımlısı erkekle evlenir
Ben matematik ve fenciydim bilgisayari bu bolumde ogrendim o da derslerden kala kala
Oyunla hic alakam olmadi
Python degil Şu an java ve c le ogreniyorum
Staj yapmadim daha var ona ingilizcem iyi ama harika degil yapmaliyim
Kodlamaya daha yeni basladim Şu an staj yapamam)
İngilizce icin sadece konusmak ve okumak iyi bence film de cerez gibi
Şu an dersleri bi vereyim de onlar cok onemli degil
Bolu abant izzet baysal universitesi
Zeki. İsterdim öyle birini hayatımda. Saf canım cahillere tahammül edemiyorum
Bilgisayarı seven tercih eder
O da olur benim icin🙂
Zamanında python ile başlayacaktım yazılım öğrenmeye biraz çalışmıştım hatta ama nasip olmadı. Bence güzel bir bölüm yazılım bölümü arada hala yazılım öğrenme isteği geliyor :D
YouTube videolari bile yeterli belli bir seviyeye gelmek icin ama bu alan icin yeterli olmayacaktir tam anlamiyla
Udemy'den kurs almıştım anlatan hoca iyi başarılı bir hocaydı sonradında üzerine koyarak ilerleyebilirdim ama bir seçim yapmam gerekti ya borsa üzerinden gidecektim ya da yazılım ben borsayı seçtim :)
Ee harika bu da
Hayalim diyebilirim
Hep istemişimdir mesleği eşim de bu şeyde olursa beni de geliştirebilir :)
Valla degistirmek istemem ben erkegi maskulen olan o, o beni degistirsin🙂
Benim idealim o meslekti ama okuyamadım bana yardımcı olur ve gelisebilriim beraber kod yazarız tarzı dedim :)
Anladim ama iste ben sevmem öyle
Hayırlısı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?