Bir ben mi boyleyim meslek hayatına başladım başlayın iyi ki hemsireyim dediğim bir gün yok aksine her gün sovuyiyorm resmen amelelik tercih edecekler gidin başka bolum seçin surunmenin alemi yok resmen harcadım kendimi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Herkes atanana kadar görev aşkı ile yanıp tutuşuyor, atandıktan sonra da nefret ediyor.
Hayata hoş geldin canım.
merak etme. Üst düzey veya çok iyi bir meslek sahibi değilsen. Bu ülkede hep amelelik yapıyorsun.
Ahahaha e ne iş yapacağını bilmiyormuydun ki çok ulvi bşr meskek bence
Sorun iş değil sorun insanlar
İnsanlarla iletişim kurmadan yapılacak bir meslek mi seçmek istiyorsun? Bence sen biraz bunalmışsın, insanların muhtemelen elit olmayan kısmına denk geliyorsun ve haklı olarak bunalıyorsun, kendini deşarj etmelisin ve insanların mal olduğunu ve bu davranışların doğal olduğunu kabul edip işini prpfosyonelce yapmalısın
Yoo sorun iş arkadaslarim
Anlat
Dislaniyorum ve sertler bana karşı hakkım da yeniyor nazen ve ben de aksine hassas kalpli kırılgan bir yapisayim bu insanlarla başa cikamiyorum çirkef olmak gerek o da ben de yok
Ve aşırı kafaya takan bir insanim zaten okb var ben de ruh sagligim bozuluyor
Çirkef olmana gerek yok, onlar seni dışlıyorsa onlarla çay içme sohbet etme arkadaş çevrenş değiştir ve onları hiç umursama, hiçkimse senden kıymetli değil, hassas ol ama mantığınla hareket et, kimsenşn seni yıpratmasına izin verme, zorba bu insanlar, onları senden mahrum ederek cezalandır, halsızlığa trpki ver ve işi yavaşlat bezsinler
Kafaya şapkadan başka şey takma, kg prensibini unutma
Öyle olmuyor işte benim onlarla çay icmemem onların umurlarinda bile değil ki zaten kendileri yalnız birakiyor herkesin gurubu var benim yok bir dislandim işte bilmiyorum tayin istesem nereye isteyecegum ailem burada kaldım burads resmen ha istesem düzelecek mi birseuler ou da bilmiyorum umudum da kalmadı
Bence senin özgüvenin düşmüş, orası işyeri arkadaş olmana gerek yok
Öyle sanıyorsun ama bizim orada da öyle değil ben baştan fok
Sen bilirsin ben olsam işimi tapar sosyal hayatımı dışarıda yaşarım
Mobbing gördüm ve düzelmiyor başta bir manyak kidemlinin birine denk geldim adimi yaydı yok tembel yok mola meraklısı diye düzelmiyor herkes bana kötü değişik davranıyor yok yardım etmiyor diyolar asıl onlar bana yardım etmiyor ben onlara ediyorum ve resmen işini yaptiriyor ekstra yoruluyorum ya ben sana yardım etmek zorunda mıyım? Sen niye eleman olarak varsın o zaman böyle diyolar ama ben sikistigimda kimse bana yardım etmiyor herkes kafasına göre ben etmedigimde ben yardım etmiyor ha ben de ediyorum yine de yaranamiyorum kanat değiştirdim dedikodim oradan oraya da gitmiş niye ben bu kadar göze batiyorum anlamıyorum orada da mobbin goedum yani ben artık oradan tamamen cikmsk istiyorum o da olmuyor liste desen yoğun 24 dönüyorsun adamı 24 saat görüyorum laf sokmalar iş yaptirmalar ben bunlara katlanmak istemiyorum herkes ayrı üzerime gidiyor çünkü tekim bir tane guvenilevek insan yok bu iyi diyorum kızla takılıyorum o da onların safha geviyor yani ben yok ya psikolojim özgügenim zaten azdı hepten gitri insanlara dair umudum da yok ülkeden de umudum yok resmen harcaniyorum ameleyimbaska bir şey değil uçak korkum felan olmasa belki ben de yurt dışına gideeim başka yere de gitsem düzelmez bence iyi insanlar bana denk gelmiyor ben de cok naif hassas karakterli biriyim bana göre dgeil galiba çalışma hayatı öyle işte ama işi de bırakamıyorum
Yo mobbingi şikayet etmelisin yoksa hiç bitmez, dilekçe verip şikayet edeceksin ve devletin bununla ilgili telefon hattı bile var sana yol gösterşyırlar, hiçbir şekilde kaçma, mücadele et
kolay gelsin severek yapmak guzelll
Cogu insan tiksiniyor o meslekte
Tiksenmeden geçtim aşırı yorucu ve amelelikbresmen
2 senelik açıktan oku tekrar kpss gir gene atan 😅
Lisans mezunu önlisanstan atanamaz
Hemşirelerin hepsi 4 senelik lisans mezunu değil be ablacım bundan 5-10 sene önce lise mezunu bile alım yapıyordu önlisans hala atanan var diye biliyorum ama sen bilirsin :)
Başka bölüm tercih edin dediği için lisans mezunu olduğunu düşündüm.
Yapılacak iş değil
Allah yardım etsin
Ekmek parası
Amin
maaşı iyi ama devlette
Ya sicarim maaşına hayat kalitem yok ya benden 10 bin düşük alanların hayat kalitesi daha iyi
saçmalama kanka çalış
Yok ya evlenip çalışmak istemiyorum işi birakmayi düşünüyorum bu ne ya
yahu her iş böyle abartma ya devlet memurusun
Evet abartma mi
Disaridan hava hoş tabi ne yaşadığımı bilmediğin için
anlat kanka
sevmeden yapilmaz