Öncelikle ne iş yaparsam yapayım işimi deli gibi sahiplenerek yapıyorum. Ben bir öğretmenim ve bundan 1 ay öncesi başıma gelebileceklerin en kötüsü geldi. Sabah çocuklarımı havuz dersi için hazırlıyordum. O sırada sınıfımı beden eğitimi öğretmenine emanet ettim. Ardından bir öğrencimi aldım ve hazırlamak için giyinme kabinine gittim. Sınıfımdan bir ses geldi ve koşarak sınıfıma gittim. Gittiğimde yerde yatan bir öğrencim vardı ve öğretmen dolabı yerdeydi. Önce öğrencimi kaldırdım. Ardından dolabı kaldırmaya çalışırken dolabın altında bir öğrencimin kaldığını gördüm. Hayatımda yaşadığım en korkutucu anlardan biriydi. Dolabı kaldırırken hemşire gelip öğrencimi yerden kaldırmış. Daha sonrası çok daha kötüydü. Öğrencimin şu an durumu iyi. Çok şükür. Ama yaşadıklarımızın hepsi bir ihmalden kaynaklı ve sonucu daha kötü olabilirdi. Hala kendime gelemedim ve gözlerimi kapattığımda sürekli aynı sahne gözümün önünde. Sizin iş yerinizde başınıza gelen en kötü şey neydi?
Daha beteri de oldu ama benim sorumluluğumda değildi Biri bir calisanimizin üzerine 300 kiloluk bi parça düştü diğeri varil bomba gibi patlamıştı ikincisine şahsen şahit oldum tabi bunun yanı sıra atlatilan kazalar da var 1500 derecelik sıvı metalin personellerin üzerine dokulecekti az daha kacmasalar