Yatılı işte çalışacağım adam tek yaşıyormuş korkuyorum biraz tavsiyeleriniz var mı?

Daha öncede çalışmıştım o da tekti mühendisti iyi biriydi arkadaş gibi iyi davranıyordu hiçbir kötülüğü olmadı bir sebepten ayrıldım oradan uzun hikaye.. şu an konu şu acil ödemem var sıkıştım ve normal aileli yatılı işle görüştüm yaşın küçük vs dedi anlaşamadık yoksa bende meraklı değilim tek adamın evinde çalışmaya aile kabul etmedi ! Kısaca bu adamdan korkuyorum çünkü böyle ne biliyim mühendis vs olunca mesleği kaybetmekten itibar kaybetmekten korkup bir şey yapamaz ama bunun mesleği farklı o yüzden güvenemiyorum? Acil işe baslamam gerek. Başka aileyle gorustum ben x şehrindeyim aile y şehrinde ve kadın diyorki telde 2 dk konuştuk kimliğini çek at ne alaka dedim kardeşim polis bakacak suçun var mı diye diyor ne alaka dedim gelince şehrinize e devletten gösteririm adli sicil kaydimda tertemiz dedim olmaz dedi anlamadım derdi başka sanırım dolandırıcı 🤣 ? Normalde yatılı işte kimsenin kimlik isteme hakkı yok? Adli sicil kaydı sağlık raporu göstermek yeterli.
Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı cevap bekliyorum soruma cevap yazın soru sormayın meraklarinizi gidermek için, aile ailemle görüşmek istiyor sanırsın çocuğum ben ailemle gorusmuyorum ki 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yatılı işte çalışacağım adam tek yaşıyormuş korkuyorum biraz tavsiyeleriniz var mı?