Benim için huzur...
#Tersy
Para
Özgürlük / hibrit / uzaktan çalışma
Huzur
Kariyer fırsatı imkanı
Şirketin marka bilinirliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim için huzur...
#Tersy
Huzur yoksa çalışmam
Üstlük taslayan müdürcülük yapan tipleri tekme tokat döverim herkesin içinde hele küçük düşürürse saldırırım bıçakla
En huzurlu iş ortamı ketum kimsenin kimseyle iş dışında konuşmadığı ortamdır
Cıvıtılan ortamlar sirkülasyona mahkumdur
Tamam robot değiliz ama bir insanı tanımak çok kısa sürer samimi olursan illa ki bir yerde sıkılacaksın..
Sabah KS ye girmene rağmen bana cevap vermedin, hiç bir şey yazmadın ben de dedim ki bu beni umursamıyor hala da onu takip ediyor takipten çıktım. Ben sana kaç kere söyledim onunla konuşma rahatsız oluyorum diye, konuşmaya devam ettin. Utanman yok demişsin. Ben utanılacak ne yaptım. Bir kere bile olsun ona yüz vermedim. İstesem he onunla hem senle konuşabilirdim ama ben seni gerçekten sevdiğim için hep senin yanında durdum. Kaç kişi o adam senden büyük deli misin sen niye konuşuyorsun demesine rağmen onların hiç birini dinlemedim. Kısaca benim utanacak hiç bir şeyim yok. Ben sadece bana yürüyen adama yüz vermemeni daha fazla onu takip etmemeni ve arkamda durmanı istedim. O adam bana sözel olarak da olsa ben istemediğim halde cinsellik konuşan çok iğrenç bir insan. Ben onu her gördüğümde tiksiniyorum. Ama bunu bir türlü sana anlatamadım. En sonunda da baktım hala onu takip ediyorsun, ben de dedim ki bu benim duygularımı umursamıyor dedim ve takibi bıraktım. Hepsi bu.
Kendi duygu durumum ve işin bana kattığı avantajlarla dezavantajların denge bozukluğu. Eğer işimden memnun ve manevi olarak bitkin hissetmeyeceğim, ve en en en önemlisi severek yapacağım bir meslekse benim önceliğim budur. Sanırım huzur kategorisine giriyor, eğer hayatımın çoğunluğunu alacak olan bir meslekte mutlu, rahat, iyi değilsem hayatımı yaşamıyorumdur.
Huzur olmazsa sağlık olmaz. Sağlık olmazsa ritm bozukluğu, kalp hastalığı, sinir hastalığıyla uğraşacağıma az parayla ama emeğimi sömürtmeden yaşamayı tercih ederdim.
Keyifli paylaşımlar dilerim 💗
Cevap
14Cevap
Para tabi ki de :D
Huzur tabi ki.
Çünkü huzur =insani çalışma koşullarıdır.
Maaş, çalışma saatleri, koşulları, izin günlerinin sayısı, adaletli iyi yönetim.. vs
1. Paramı alamayacaksam çalışmam, 2. huzurlu değişmede çalışmam , 🤷♀️
Huzur da önemli. Ayrıca bana ne kattığı da ayrıca önemli tabii. Boş iş sevmem 😂
Önce huzur diyorum sevmediğim işi yapamam ya da huzurlu ol adığım ortamda çalışamam
Sadece para diyenlere şaşırıyorum. Hepsi çok önemli bence..
Kesinlikle hiç düşünmeden işaretledim para çünkü insanlar para için çalışıyor doğruyu konuşalım
öyle bi ülkede yasamiyorsunuz.
Kariyer fırsatı imkanı
Özgürlük şıkkını seçtim
Para gelir benim için
Çalışana verdiği önem ve gününde ödemesi
huzur tabiikii. işi severek çalışmak.
Para, Ortam ve Kariyerde yükselme imkanı
Huzurlu bir iş var mi mi
Huzur.
Parq
Benim için de huzur.
Para herhalde
Bana Göre Huzur Sonra Para
Para geliyor 😄
Huzur
Huzur geliyor
Huzur
Huzur islamda …
Sınırsız
Hayatın yokmuşçasina calistirmamali
Huzur..
Para için çalışılır
Huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?