AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
https://aio.meb.gov.tr
Açık ortaokul okumak için bakabilirsin. 5 Kasım son başvuru yazıyor
Ya teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
İnterneten de kayıt olunabiliyor mu
aio.meb.gov.tr/.../306
Açık öğretim okulları 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül 2023 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında tamamlanmıştır. Ancak görülen lüzum üzerine 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 30 Ekim 2023 tarihinden 05 Kasım 2023 tarihi saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.
5 Kasım 2023 Pazar günü saat 23.59 kadar sınav ücretini yatıranların kayıt işlemleri 06 Kasım 2023 saat 17.00 kadar yapılabilecektir.
Açık Öğretim Ortaokulu kayıt şartlarını taşıyanlardan Açık Öğretim Ortaokuluna kayıt yaptırmak isteyenler en yakın Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme işlemleri ek' teki kılavuzlar doğrultusunda yapılacaktır.
5 Kasıma kadar okul ücretini yatırmanız gerekiyormuş. Pazartesi yani 6 Kasım halk eğitimden kayıt yaptırırsınız
Ama o sınav ücreti diyo
Önceden yatırılıyor
İlk kayıt yaparken aynı zamanda ilk sınav ücreti de mi kesiyorlar
Öyle olması lazım. Pazartesi sorarsınız halk eğitime
Tamm sordum senin dediğin gibi oluyormuş
Orta okul dengi diploma alıyor diye biliyorum sonra açık lise ile sonra açıktan üni okunabilir
O nasil oluyor biraz daha açabilir misin rica etsem
Bulunduğun yerdeki halk evlerine danış yönlendirir seni orta okul diploması olarak geçiyor diye biliyorum sınava sokuyorlar seni mezun bir kağıt veriyor sonrada sor liseyi açıktan nasıl okurum diye
Anladım yani kısacası 7 ci sınıftan ortaokulu orada okuyabiliyorsun
Evet orta okul dengi diploma veriyorlar çoğu zaten ehliyet alabilmek için giriyor yinede sor onlar yönlendirir
Tamamdır teşekkür ederim vakit ayırdığınız için
Rica ederim orta okul için sor sonrada açıktan lise nasıl okunur diye bilgi al tamam
Liseyi kredi sistemiyle okumayı düşünüyorum onu baya bi araştırdım
Işte burdan mezun olunca orası açılırsa bazı derslerden belki muaf olacaksın sor bunları yurt dışından mı geldin
Hayır
ya da çocukluğun hep çalışmakla geçti ailenin yanında anladım
Bi nevi
Bak aşağıdaki kız linkte yarın son günmüş başvuru
Şu numarayı ara öğren bi açıksa MEBİM 444 06 32
Ne açıksa
Halk eğitim merkezine geldim kapalıymış bugün o zaman nasıl son tarih 5 diyorlar
Milli eğitimin numarasaydı aramadın mı
Aricam. Ama önce şunu soylim şimdi kayıtlar 5 Kasım da bitiyor madem 5 kasımda bitiyor neden 4cü ve 5ci günü hafta sonuna atıyorlar halk eğitim kapalıyken? Sonra bu ziraat mobilden ilk kayıt yenileme ve sınav ücreti vs diyor ordan tc numara istediler o şekilde de yapilabiliyomus dedim o şekilde yapıp 6 Kasım halk eğitime gidip sorgulatim dedim
Sen kaydını yap zamanı geçmeden yarın son kayıt yapılınca sana yakın yerden halledersin zaten sakın unutma önce ara öğren keşke sorsaydın telden
Aradım bana halk eğitim merkezi bireysel olarak kayıt yaptirmak gerekiyormuş bunun dışında yapılan kayıt geçerli değilmiş bana yarın halk eğitime gitmemi söylediler bende yarın kapali ve son gün dedim. Şunu dedi pazar günleri bazı kurslar açıktır diye
İşte tüm detaylar… Halk Eğitimi Merkezleri hafta içi her gün sabah 08:30'da çalışmaya başlar, akşam 17:30'a kadar çalışmaya devam eder. Halk Eğitim Merkezleri'nin hafta sonu kayıt büroları kapalıdır ancak kurslar açıktır. Google de şöyle diyor
Bak iyice araştır zaman aşımına uğramasın
Mebden öğren
Öyle oldu maalesef
Yarın bu işlerle uğraş kaydını yatırmakla zamanın geçsin
Yarın işte halk eğitime gidicem inşallah açıktır ya
Milli egitimide ara belki internet üzerinden bulunduğun yeri göstererek başvuru yapabilirsin