Mezun olduktan sonra sırada iş görüşmesi var o iş için kendinizi öne çıkarmak gerekiyor bu görüşme sırasında karşınıza çıkan en ilginç sorular nelerdi acaba

Mezun olduktan sonra sırada iş görüşmesi var o iş için kendinizi öne çıkarmak gerekiyor bu görüşme sırasında karşınıza çıkan en ilginç sorular nelerdi acaba
Kurum dışı işçi alımında davet edildim. Yönetici emekliliği gelmiş gayet mesleki olarak aynı olmamıza rağmen okuduğum ön lisan ile dgs ile yükselttiğim lisansın ne alaka oluğunu sordu 🤦🏼♀️
Neden iki tane alakasız bölüm okumuşum 😄
Hayır sorub o değil, bölüm alakalı olduğu için yök zaten dgs ile yükseltme hakkı verirken adam ne alaka bu iki bölüm diye bunları sorguluyor😄🤷🏼♀️
Servis elemanı pozisyonu için bir inşaat firmasına gitmiştim görüşmeye. Üniversite mezunu olduğunuz halde neden bu ilana basvurdunuz demişti kadın. Kalkıp diyemiyorsun ki , servis elemanlığı da yapacak olsan hafta sonları tatil bir iş olacak insan kendine zaman ayırabilecek. Üniversite mezunu olup kendi işini yapsan, üzerine bilmem kaç vardiyalı bir işte asgari ücret almaktansa...
Eşiniz ne iş yapıyor? Bu soruyu neden soruyorsunuz dedim en son birine, hatta dedim ki şu anda benimle değilde bir erkekle konuşuyor olsaydınız bu soruyu ona sorar mısınız hayır. O zaman kadına neden soruyorsunuz, size ben ve yeterliliğim lazım eşim ya da işi değil dedim haklısınız dedi😅 oh içim rahatladı bunu söyledim
Mesaili bir işim yok masabaşı. Bir kez değil çoğu hatta hepsi sordu en son bunu dedim keşke hepsine deseydim
Cevap
9Cevap
kendini 5 yıl sonra nerede görüyorsun
alkol alıyo musun kuveyt türk mülakatıydı :D
Bakmakla görmek arasındaki fark nedir? diye soruldu bana.

Arkamdaki duvarın rengi ne?
Bana bir fenomenin takipçi sayısı sorulmuştu
Bugun merkez bankasının başına atandin ilk yapacağın şey ne olurdu?
Saçmaladım mülakatı geçemedim.
Neden yüksek mevkide çalışmak varken bizimle çalışmak istiyorsundu.
Nerelisin sorusu, çok saçmaaa çookkk
Olmasın işte o etki, benim yeterliliğimle al beni alacaksan.
Bimin kuruluş tarihi ahhshsh
Evet
Mülakata gitmedim hiç
Alkol var mı
İçeriz ama o güzel kardeşim yüzünden geçemedim
X kişinin göbek adi
Sevdigin 3 erkek ismi
10 yıl sonra kendini nerede görüyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?