Görsel eklemek istiyordum olmuyormuş bu levelde iken 😅
Rusça bilmek ne kadar önemli sizce? 🙂
Görsel eklemek istiyordum olmuyormuş bu levelde iken 😅
Rusça bilmek ne kadar önemli sizce? 🙂
bence çok önemli :D :) ayrıca cool bir dil
Bence de öyle 😊
☺️
Bir dil bir insan
Nasıl yani
Eic olmalı
@Adsızyorumcu eic ne ki
Sanırım bir gün gectikten sonra. Sorduğun soru arasından en iyi cevapları seçiyorsun. Bir dil bir insan güzel bir sözdü o yüzden en iyi cevaplardan biri olmalı bence. Hatta bu söz sanki başka bir türluydu daha uzundu sanki
Aynen öyle 🙂
@Adsızyorumcu hayır öyle değil öyle seçmiyorum. Ve güzel söz bu arada o ayrı
"Bir lisan bir insan, iki lisan iki insan" sözün tamamı. Rica ederim bu arada
Neye göre seciyorsunuz?
@Adsızyorumcu ben görüşlerin hepsini bir bir okurum, hangisi daha anlamlı ise onu seçerim, en iyi görüşlerin illaki uzun olmasına gerek yoktur yazılanların anlamlı olması çok önemli.
Anladim. Ben de hepsini okuyorum genelde ve burada bundan daha iyi görüş goremedigim için kendi fikrim buydu. Sizinkini bilemem tabi
@Adsızyorumcu @Miami-boy sizin neyiniz oluyor anlamadım
Of nerden yazdım ya. Benim cevabımı siler misin burdan lütfen
@Adsızyorumcu ya sinirlenmeyin azacık şeye 😅 kusuruma bakma ben onu desteklediyini falan sandım 😂 affedersin
Sorun değil ama cidden iyilikten maraz doguyormus.
@Adsızyorumcu onu da nereden çıkardınız, ben sadece aranızda ne var bilmek istemiştim 😅
Cidden yanlış anlasiliyormus bir erkeğe yorum yapmak ben de bu siteden bunu anladım. Ne zaman bir şey yazsam buraya çıkıyor kapı. Kendisini tanimiyorum bile sadece görüşü çok güzel bir sözü hatırlattı hepsi bu
Yani çok kötü bir devirdeyiz. Yalnış anlaşılıyoruz hepimiz. Çok haklısın
Bunun üzerine eic kimi seciceksin çok merak ediyorum ahshdjsksksk
@Adsızyorumcu Ben henüz seçmeyeceğim, belli son ana kadar cevap verenler olabiliyor 🙂
Cevap
6Cevap
Güzel kız ayarlamak için lazım ama sen napıcan rusçayı😅
Rusyada çok oldum ve yine gitmeyi düşünüyorum
Vodka rulet ve kızlar orada. Lakin Rus kızları Türk kızlarından bile beter. Belli başlı abazanlar yüzünden bir tane Rus kızını etkilemeyi bırak muhabbet etmek bile mümkün değil.
Rusya da yaşam imkanları nasıldır? Ben varsayımda bulunmak isterim. Parası değersiz bu sebeple yurtdışına gitmek isteyen nasıl gidecek? Sadece Rusya sınırlarında yaşam ucuz ve kolaydır.
İki brics parasını kullanmaya başladınız mı?
Üç buz gibi bir yerde soğukla başa çıkmak için ne yapıyorsunuz? Buz tutmuş gölde mi yüzüyorsunuz?
Benim için hiçbir önemi yok çünkü bir ilgim dahi olmadı bu dile
Rusçayla ya da Ruslarla işin yoksa önemsiz
Çok işim var rusçayla
Neden
Rusyaya çok gidiyorum
Ben de turizmde çalışıyorsun sanmıştım.
Hayır 😂
E o zaman ne işin var rusyada?
Orada yaşıyorum istediyimde
Zerre önemi yok
Nedeen
Bence önemli
Ama sizin o görüşünüze katılmıyorum. Milliyyet ayrımcılığı yapmak doğru değil. Evet negativ karakterli insanlar her millette vardır, böyle şeyleri genel söylemek yanlış bence
Benim işime yarıyor🙂
Turizm işin ise baya önemli.
Turizm olmadan da bana çok önemli 😄
O zaman öğren kolay zaten
Biliyorum ben
Niye sordun ki o zaman 😅
Buradakilerin bakış açısını bilmek istedim 😂
😂😂 haklısın
rus kızlar için önemli :D
Ruslar kızlar ile tanışmak için çok önem li
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?