A101 de deneme sürecinde işten ayrılma?

Ayın 20'sinde a101'de işe girişim yapıldı. Ama çalışma koşulları ve diğer personellerle çok iyi anlaşamadığım için işten ayrılmak istedim. 2 gün önce mağazanın müdür yardımcısına belirttim bu durumu. O zaman işten çıkışım resmi olarak yapılmadı. Mağazadan çıktıktan 5-10 dakika sonra müdür yardımcısı beni aradı ay sonuna kadar idare edebilir misin, ben yarın izinliyim, personel açığı olacak vs birşeyler söyledi. Bende "ayın 27'si için gelirim ama 31'ine kadar söz veremem" dedim. Söylediğim gibide yaptım. Ayın 27'sinde yani dün gittim işe. Dün mağaza müdürü yine ayın 31'ine kadar idare etsen olur mu? Diye sorunca "söz veremem, örneğin 31'i yerine 30'unda çıkmak isteyebilirim" dedim. Bugün kesin olarak çıkmak istedim işten. İstifa için yola çıktım. Yolda müdür aradı geliyor musun diye yoldayım ama istifa için geliyorum dedim. "DALGA MI GEÇİYORSUN BİZ SENİNLE BÖYLE Mİ ANLAŞTIK, AY SONUNA KADAR İDARE EDICEKTIN" dedi. Bende "size herhangi bir söz vermedim, 31'inden önce çıkmak isteyebileciğimi belirtmiştim" dedim. "Gelmene gerek yok zaten istifalik bir durum yok biz senin çıkışını veririz" dedi.
Bu durumda bana herhangi bir yaptırım vs uygulayabilirler mi? Maaşımı her türlü yatırmak zorundalar, yatırmazlarsa dava bile açarım ama işten çıkışımı onların yapması, benim istifa vermeyiş oluşum falan bir sorun olur mu?
A101 de deneme sürecinde işten ayrılma?