Bugün acile askerler geldi 😂 orada olan hastalar Allah'ım nasıl ayağa kalkıp görünme çabası halen gülüyorum 😂😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhabalar, fakir ailelerin çocukları asker veya polis olup kendilerini kurtarmak ister. Bunu bir çıkış olarak görürler. Fakir ailelerin kızları da genellikle memur çocuklarına hayranlık duyar, genelde memur olmak isterler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende anlamiyorum. Ben erkek yakisikliysa bakarim üniforması, kiyafeti umrumda olmaz. Bir de bunlar kadinin ruhundan, kadinin dilinden de pek anlamiyor bana daha odunlarmis gibi geliyor. Kadinla cok fazla ic ice degiller malum. Meslektaslari cogunlukla erkek. Bu yuzden kadindan da anlamiyorlar, kafin gormuyorlar. Hani öğretmen olsa meslektasi bir suru kadin var. Hemsire olsan dolu kadin meslektasin var. Bunlar kadinlarla ayni ortamda olunca kadinla iletisim kurmayi, duygu dunyasini da biraz daha anliyorlar ama bu askerlerde falan o da yok. Daha sert oluyorlar zaten kadina karsi, daha tavizsiz oluyorlar. Evlilik yurutmekte cok zor bunlarla yani meslekten cok karakter olarakta zor. Meslek illaki icimize isliyor cunku, mesleki deformasyon oluyor. Surekli erkeklerle olan bir ortamda kadini gormedigin bir ortamda hem kadina daha fazla düşkünlük oluyor, aldatma orani da bunlarda fazla oluyor hemde kadinin ruhundan da, dilinden de anlamiyorlar. Uniforma askina da bu durumlar cekilmez yani
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Leyasu pardon da sanane. Istedigim kisinin istedigim ozelligine bakarım. Erkekler kizlarin her tarafina bakiyor ve oncelikle guzellige fizige bakinca sorun yokta kizlar bakinca mi sorun? Tipine de bakarim, huyuna suyuna da bakarim hepsi bir butun. ben boyle tercih ediyorum.
Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Fantasi p*rno görüp ilgi uyanıyor onlarda bunu bilip cinsellige kanıp veriyorlar yıllarca oyalayıp kullanıyor tayini çıkıp gidince dövünüyorlar hamile kalıp kürtaja zorlanıyor çoğu evli çıkıyor. Resmi uniformayı kullananlar onla korkutup zorla yapanlarda çok hanımları uyarmak gerekir
00 Yorumla
Kızları bilmem ama benim üniformalara karşı zaafım var. Belediye işçisi de olsa askerde poliste doktorda.. üniforma demek kamu çalışanı demektir. Üniforma içinde Naomi de olsa Ayşen guruda da olsa farketmez.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
60Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılZevk meselesi gadası
00 Yorumla Üniforma sevdası, ne olucak başka. Bide onlar la evlenen bir kısım hemcinslerim en düşük rütbe uzm. cvs mesala, sanki dersin paşa ile evlenmiş, bir havalar bir havalar, Allah akıl fikir versin, kocasi ile çocuğu ile övünenın akli yok derdi babanem Allah rahmet eylesin, doğru dermiş.
73 Yorumla- +1 yıl
Sonra da o hayranlığın altında ezilip burada gizli üye olarak kocam beni aldatıyıor, kocam beni dövüyor vb. başlıklar açıyorlar
- +1 yıl
@RuuDy_RuuD haklısın valla
+1 yılBana da çok tuhaf geliyor. Çoğu kadında üniformalı erkeklere karşı takıntı var. Adam yakışıklı değilse bile gözüne Johnny Depp gibi geliyor heralde, öyle anlıyorum.
Hatta geçen gün AVM'de bir grup genç polis gördüm de, şimdi tüm kızlar bunlara bakıyordur dik dik diye özellikle bakmadım ajfjwjdjw30 YorumlaKomik, abim asker evlenmeden önce çoğu zaman yanında kaldım alaya giderdim bazen dış kapıda nöbet tuttuğu bir sıra da oradan geçen kızları gördüm çoğu bir havaya giriyordu görünme çabası vs abime bakıp her gün böyle mi diyordum kısaca gerçekten üniforma etkisi var içinde ki kişiye baksınlar karakter önemli. Benim duyduklarım ile şunu anladım karakter olmadan üstüne ne giyersen giy kurtarmıyor.😅☕🐸
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen üsteğmenim. Kızların öyle bir merakı var doğru ancak yorumlarda askerler hakkında yaptığın yorumlar çok yanlış. Her rütbeli asker sevgilisini ya da eşini aldatmıyor. Karakter meselesi bu. Sadece asker ve polis grubunda bu tür şeyler biraz daha fazla yaşanıyor.
11 YorumlaÖyle bi merakım olmadığını fark ettim soruyu görünce 😄 herkesin zevki tercihi kriteri farklı tabii saygı duyulması gereken aşırıya kaçmadığı durumda normalize edilecek durum
211 Yorumla- +1 yıl
@gokxnur bencede olmasın İzmirli sadece özentilik
- +1 yıl
Önemli olan Kalp ve dış Güzellik;)
- +1 yıl
Üniformalı ya gerek yok beni buldu :)
- +1 yıl
Haha @gokxnur bu kız kesin İzmirli :))
- Eğitim & Kariyer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBazılarının da forma fetişi var ama askerden polisten ve avukattan sevgilide olmaz eş de olmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Maalsef katılıyorum
Bir şey diyim
Tiktokta çoğu kadın
Güvenlik özel güvenlik vb
Ama tiktokta canlı yayın açıyor
Erkekler de dahi
Özel güvenlik
Yav nasıl izin veriyorlar
Hani gizli herhalde yakalansa..00 Yorumla
+1 yılHihi neyse ki benim öyle bir huyum yok düzgün, güvenilir olsun yeter bana görünce de diyorum ya çok havalı bende mi olsam acaba diyorum bunlardan daha iyi olurum diyorum 😎 😂
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. Sonuçta TV'de vb gördüklerini gerçekte canlı canlı ilk kez görüyorlar belki. Ama hastasın, hastalığına bak yani. Neden bu dikkat kayması? 😂
02 Yorumla- +1 yıl
@Leyasu yoo alakası yok. Üniformalı bir mesleği olan biriyle olmak istemezdim. Biraz önyargılıyim
+1 yılAskeriye de bir gün geçirse kadınlar bütün erkeklerden soğur cinsiyet değiştirir jdkdjf
Öğğğğ ne günlerdi ama.01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu sitede de öyle bi aptal vardı her askere polise düşerdi, çok acınası 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂bela yemin ederim ya
+1 yılBirde video paylaşıyorlar ya özellikle “asker yareni “ diye , tamam anladık senin askerin.
12 Yorumla- +1 yıl
😅😂
+1 yılGördük 15 temmuzda üniformaları çıkınca şebeğe dönenleri. Hiç dikkatimi çekmez umrumda da olmaz.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmayım ama bu meslek gurubu çok aldatmaya meyilli
20 Yorumla Dangalak memlekette çok doktor savcı avukat mühendis bulsunlar bir mühendis doktor savcı asker ve polislik mesleğini gözü kapalı kazanır amacım iş insanı olmak
00 YorumlaBen şöyle dusunuyorum. Aslında yüzü olmasa bile fiziken belli sınırları olduğu için hoşlarına gidiyordur. Guvenmeleride var. Meslek gereği.
00 YorumlaKocam polis asker diye onunla övünecek sıradan kadınlar onlar mesleği olan kadınlar umursamıyor
00 Yorumla
+1 yılFantazisi olan gidip sahte kıyafet alıp eşine giydirebilir illa o mesleği yapan adam aramak gerekmiyor bu arada kızlar 😀
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 673 cevap paylaştı. Üniformadan kaynaklı tamamen.
Ama sorsan kimse Polis ve Asker bir eş istemez. Uzaktan Üniformaya bakayım ama bana uzak olsun mantığı.
00 YorumlaEe aynılarını tam tersi hemşireler doktorlar bizim içinde yapıyorlar 😏 Yapmayınız 🙄
02 YorumlaDemek ki senin hastalara doktor değil asker lazım :D :D
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyyyyy valla soruyu okurken bile utanç duydum. Babam polis olmasına rağmen bende de var takıntı olmasa da üniformalı beğenisi. O da tertipli durduğu için. Yoksa cidden çok itici üzerine atlayacak duruma gelmeleri.
00 Yorumla
+1 yılnaalaka maydanoz la yaptığın bu tespite gülünür asıl. vardır senin bir karın ağrın varrr ondandır o gülmelerinn 😄
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 500 cevap paylaştı.
u +1 yılSeksi ve karizma görünüyorlar ama ben yapamazdım şahsen. Asker ve ya polis ile birlikte olmak büyük sorumluluk.
00 Yorumla
+1 yılKocaları eve gelmeyecek, onlarda rahat rahat aldatacak işte nesini anlamıyosun
08 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi gruptasın?
- +1 yıl
Pardon, senin ozel bi merakın var mı mesleki anlamda😂
- +1 yıl
Senin canında sıkılıyor anlıyorum ama bence tartışmamalıyız. Sen eğlenceli ve iyi bir kadınsın
- +1 yıl
Irk din dil cinsiyet ayrımı yapmam dayak yersin kendine gel deli
havalı oluyorlar tercihim yunus polisi çünkü genelde uzun oluyorlar :D
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey olduğunu ilk kez öğrendim doğrusu🤷🏻♀️
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 320 cevap paylaştı. Uniformayla daha maskülen duruyorlar ve bu yuzden de kızların hoşuna gidiyordur
00 Yorumla
+1 yılsorma ya sanki osmanlı torunu gibiler askerlerin çoğu da çapkın ve aldatıyor zaten
00 Yorumla
+1 yılYani abartılacak bi olay değil normal bişe, ergen kızların fantazisi herhalde.
00 Yorumla
+1 yılBende çok etkilenirim ama asla karşıdakine belli etmem.
00 YorumlaÜf çevremde dolu var işlerini iyi yapıyorlar ama ikili ilişkileri iğrenç manita olunmaz
05 YorumlaAyy yaziikkk kizlarin boyle gorunme cabalari gercekten cok komik oluyor😂
00 Yorumla
+1 yılAskeri kamuflaj ile geldiyse normal. Sonuçta o kamuflajı hergün görmüyorlar.
00 Yorumla
+1 yılYetişkin filmlerinden ötürü fantezi kuruyorlar galiba.
00 Yorumla
+1 yılÜniforma insanı güçlü ve karizmatik gösterir bu sebeple hayranlık duyuyorlar muhtemelen😄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet baya komik o hayran oldukları asker polis artık her neyse karakter olarak görseler hiç öyle düşünmezler pelerinleri eksik (!)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben havacı beğeniyorum dış görünüş olarak
Cevap sahibi+1 yılama o kadar uzaktan
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsrail gibi savaşa girer ise ülke o zaman ayağa kalkmak değil ayaklarını öpmeye başlarsın. Hiç savaş görmemiş jenerasyonlar bunu anlıyamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek konuvar (para) eğer maaşları düşük olsun bak gör polis asker nasıl istifayı basıyor ne vatan ne millet paraya yöneliyor çoğunluğu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim hiç olmadı. Aksine onları geri ittim. Yok polisiydi yok komiseriydi talibim çıktı görüşmek bile istemedim. Kendi adınıza konuşun lütfen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunluk üniformanın asaletinden öyle bir davranışa girdiyse bile bir kısmı da iyi maaş alıyorlar diye ayağa kalkmıştır kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenu korumaya alcam yisrdis6 bunu söylüyorum sonunda bir kızdan duydum
01 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle yemin ederim komik saatlerce güldüm
Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sizi askerim polisim diye kandirmalarina izin vermeyin 😁
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 555 cevap paylaştı.
+1 yılYıllardır yurt dışında yaşıyorum, buralarda böyle şeyler pek yok açıkçası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniformalı meslek grubu bana hep itici gelmiştir. Kadınların çoğunluğu canım.
00 Yorumla
+1 yılHemen yarın üniforma alıp orgeneral apoletli takip hastane hastane dolasica. Saka bı tarafa, herzaman gördükleri bişey değil mesela yanından Ferrari araba geçse melul melul bakmiyormusun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhiç öyle asker biriyle konuşmadım ama havalı gösteriyo bence üniforma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnların daha iyi s.. kecegini düşünüyor çoğu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUniforma otorite ve güç simgesidir , anlayın artık statü kadınlar için herşeyden daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPupg falan oynayan Nesilden ne bekliyorsunuz? 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBence iyi değil aksine daha dezavantajlı bir durum. Hadi polis askerle evleneceksin diyelik doğu görevi var bir sürü zorluğu var bir stabilite yok. Bencede sadece mallık :)
00 Yorumla
+1 yılEe napalım biz bu uniformayi giymek için o kadar sene çalıştık çabaladık ter döktük. Şimdi biraz da ekmeğini yiyelim ama dimi 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcile üniformalı ne zaman girsem millet bakıyor valla :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılJandarma personeliyim çok laf atan oldu bugüne kadar:)
Sonra boşanıyorlar işin içine girince.
00 YorumlaAsker eşi olan bi tanıdık vardı eşi göreve gittiğinde ayda 1 veya 2 defa görüyodu kocasını.
00 Yorumla
+1 yılAh bu erkeklerinde hemşire sevdası nedir bir çözebilsem
00 Yorumla
+1 yılValla bana o meslekte yazanlara cevap dahi vermiyorum çünkü herkese yazıyorlar aldatırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam komik durumda napalım buraya yazacak kadar ekstrem bir olay değil be kanka insanların tercihleri yargılamak bize düşmez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencede saçma. herkesin yeteneği ve rızkı farklı alanlardadır. genelde batılı ülkelerde tam tersi bir tablo mevcut.
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kızların bu asker, polis vs. üniforma merakı neden? Komik değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım