Dedikodular, birbirinin yüzüne gülüp arkasından iş çevirenler, insanları ekmeğinden etmeye çalışanlar...
Ben alışamadım alışamıyorum. Sırf işimi iyi yapıyorum diye benimle uğraşan yalakalarla savaşıyorum. Umarım pes etmem.
Sizde durumlar ne?
Dedikodular, birbirinin yüzüne gülüp arkasından iş çevirenler, insanları ekmeğinden etmeye çalışanlar...
Ben alışamadım alışamıyorum. Sırf işimi iyi yapıyorum diye benimle uğraşan yalakalarla savaşıyorum. Umarım pes etmem.
Sizde durumlar ne?
Benim bizim iş yerindeki Entrika hiç bitmiyor 108 tane erkek yan yana çalışıyoruz Bu 108 erkek 108 tane kadından daha dedikoducu Ve dediğin gibi arkadan iş çevirmeler planlar Kuyu kazmacalar ispiyoncular Ben de gücümü yettiğince kendi adıma savaşıyorum Geçen gün canıma tak etti tam istifayı basıyordum Sonra Borçlarım aklıma geldi Dayan Okan Dayan dedim çok zor bir şey Allah yardımcımız olsun
Yeni bir kulüp kuracağım iş yerinde psikolojik işkence çekenler diye katılmak istersen söyle😂😂
anlıyorum. çok kez karşılaştım ama şu an çalıştığım şirkette böyle durumlar yok. maaş zamları enflasyon karşısında yetersiz kalıyor. %40-45 dolara karşı değer kaybı varken %35 zam yapılıyor. dolar+enflasyon yerinde dursa gene kabul edilebilir ama yerinde durmuyor. alım gücünü kaybediyorsun haliyle. tam tersi artması gerekiyor.
Maalesef öyle yalaka çok senden öğrendiğini gidip amire kendi zekasıyla kendi mesleki bilgisiymiş gibi aksedip puan kazananlar çok büyük yalaka çok gordum
Bazen oluyor ama kulak tıkayıp görmezden gelince hiçbir sıkıntı kalmıyor
Mayanda yoksa olmuyor maalesef
Cevap
11Cevap
Zor oluyor
Ben en cok milletin arkasindan kinusanlara ayar oluyorum kesin benim arkamdanda laf yapiyolardir
İnsan her yerde kendini düşürmeyi başarıyor maalesef
Kendi isimin basindayim.. Sikayetlerle ilgilenmem sonuca bakarim.
ben pes ettim haklı fesih yaptım tazminatımı aldım
Haklısın hasetlik çok fazla
Kimse benimle uğraşmaz işine son veririm
Çalıştığın kişiler ve ortama göre değişir
Ne iş yapıyorsun
Maaş motive ediyor mu
Ona odaklan sende
Özel sektör
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?