rüştü hoca haricinde türkce kanalı
Tyt fen liseden bi kac bi sey kalmış ama en iyisi temelden alma you tube kanal önerisi verebilcek?
Denemiş ve faydasını gördüğünüz kanallar vsr mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer rüştü hoca haricinde türkce kanalı
Tyt fen liseden bi kac bi sey kalmış ama en iyisi temelden alma you tube kanal önerisi verebilcek?
Denemiş ve faydasını gördüğünüz kanallar vsr mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Türkçeden benim hocam kanalından Kadir hocayı dinlemeni öneririm temelin yoksa videoları birz uzun ama çok kaliteli anlatıyor güzel ilerlersin yani fen için gelirsekte biyolojiden kesinlikle selin hocayı öneriyorum video haricinden ayrıca web sitesinde notları da var videodakilerle aynı ben selin hocadan ilerliyorum selin hocadan hariç betül hoca var o da yine aynı şekilde güzel anlatıyor kimya için de hocalara geldik , kimya adası bir de bizim kimyamız adlı kanaldaki hoca da çok güzel anlatıyor fizik için bir öneri yapamayacağım çünkü çalışmıyorum fiziğe ama vip fiziği önerenler oluyor onun haricinde yine bilindik kanallara göz atmanı öneririm
Mezunum. şu an Türkçe de Rüştü hocayla gidiyorum sadece. Kadir Gümüş'e de iyi diyorlar ama ben denemedim. Kimya da geçen sene kimya adasıyla ilerlemiştim bu sene Görkem Şahin'le bitirdim. Fizikte Vıp fiziğin üzerine kanal tanımam. Biyolojiyi biyosemden götürüyorum bu sene.
Peki ben bir kez daha yks ye girmeye karar verdim. 2021 de liseden mezun oldum. Meslek lisesi vasat eğitimden geçtik.
Şu an TYT Matematik te basi eşitsizlikteyim. kamp 55 gün ben 17. günündeyim. Çok Geç sayılır mı?
Malum yks21 en zorlayıcı sene diyolardı. Yeni liseden mezun bi kişi olarak değerlendirirseniz sevinirim
tteşekkürler
Bir tık geridesiniz ama hâlâ şansınız var bence yetişebilir. Matematiği üç koldan yürütün. Bir yandan kampa devam edin bir yandan da her gün problem ve geometri çözmeye çalışın. Özellikle de video çözümlerinin çok faydasını görürsünüz. Her 10 günde bir tyt matematikten baranş denemesi çözmeye çalışın. Böylelikle kampın ne derecede etki ettiğini görebilirsiniz. Kamp bittikten sonra genel deneme çözün ve durumunuzu tekrardan değerlendirin. Tyt fen zor geliyorsa. Tek ders alarak gidebilirsiniz. Bir ders bittikten sonra diğerine geçilebilir.
Ben şuanda Tyt den ortalama 70 net yapıyorum. Her hafta genel denemeye giriyorum. Ayt matematiğe başladığım. Konuları toparladıktan sonra ayt denemelerine de başlayacağım.
Bu arada şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Süreklilik çok önemli. Günden en az 5-6 saat çalışmanızı öneririm.
Benim hedefim çok yüksek değil Zaten. Haftanin 4 günü işe girdim. ( Gerektiği için ) Akşam saat 9.30 - 12 Video konu anlatım ilerliyorum. Diğer boş günlerde daha rahat oluyor.
Şöyle hedefledim Yılbaşına kadar TYT ondan sonra AYT ye girmeye hedefledim.
Şöyle düşünüyorum. Soru bankasından ziyade geçmiş sorulara bakmak daha mı iyi olur?
Tüm önerilerin için teşekkür ederim.
Rica ederim. Çıkmış sorulara bakmak şart bence de. Ben 2020,2021 ve 2022'nin sorularını çözdüm. Sınava yakın bir kere daha çözmeyi düşünüyorum.
şey bi de paragrafta bilgi sarmal , 345 yayınlarımdan hangileri daha iyi?
Ösym benzerliği açısından
İkiside iyidir ama bilgi sarmal öneririm.