Ben 15 girisli 19 mezunuyum 20 ocaga kadar uzattim bi donem. 20 mezunu gozukuyorum yarim donem uzadigi icin. Uzattigimda utaniyordum ama Şu an oyle ozledimki arkadaslarimi okulumu sirami kantini caddesini ictigim latteyi tavlayi herseyini cok ozledim. Burnumda tutuyor simdi. Gecen bi gezdim ama uniyi daha cok kotu oldum simdi gozlerim doldu.
Unide okuyanlar kiymetini bilsin. İlerde cok ozluyorsunuz tadini cikarin. Bos seylerle vakit harcamayin. Tadini cikarin okulunuzun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
2010 girişliyim 2017 mezunuyum
Hiç özlemedim
Zor geçti bunaltıcı geçti
Abi 7 yil nordun okukda sen sen ozleme tabi jsjsj
Hangi dil bu 😁
Ahahah bi klavye hatasinin kavgasini etmeyeceksiniz umarim jsjs
1 yıl sınıfta kaldım ne yapayım
Bence 1 yil degil gbi jsjsj
Bu zamanları özleyeceğimi asla zannetmiyorum, herkesin zamanı aynı geçmiyor.
Neden ki. Ya ben ufak seylerle mutluydum sohbeti kahkahasi paramiz yoktu ama asiri mutluyduk bisiklet surerdik kar topu oynardik dolmusta yer kapmaya calisirdik asiri guzeldi
Sizinki güzel geçmiş ama.
Milyonlarca öğrencinin olduğu kampüste yapayalnızım, nefret ettiğim bölümü ailemin zoruyla okuyorum, kronik hastalığım olduğu için konforum yok; çaresiz bir şekilde tacizci tiplere, aptal saptal insanların hareketlerine katlanıyorum. Çalışıyorum ama parasızım, kantinden bir bisküviyi kırk kere düşünüp alıyorum. Bunlar yetmiyormuş gibi ailemle yaşadığım ve ailemdeki bireyler aşırı çekilmez olduğu için 7 senedir gittikçe kötüleşen majör depresyonla ve panik bozuklukla uğraşıyorum. Bunlar gerçekten özlenecek yıllar değiller.
Yasadigin bi cok sorun bendede vardi. Yalnizlik parasizlik ailesel sorunlar psikolojik sorunlar. Hepsi nerdeyse bendede vardi. Ama mutlu olmak senin elinde inan ki. Ben evde olan skntimi okula tasimazdim. Anim keyfini cikarrdim. Dostum yoktu ama gruplara girerdim bi suru kizla kavga etmisligim var hatta🤣 kiskanirlardi dedikodu olurdu. Ama hic takmazdim. Bilirdim evdede sknti vardi neden takcaktimki. Bi sevgili yapmistim uzaktaydi o ona anlatrdim paikolog olurdu bana sakinlesirdim sonra devam. Arkadas edinirdim oglan keserdik anin tadini cikarrdik dedikodu ederdik dalga gecerdik kotuyduk farkindayim bazen ama sen iyi ol tabi. Anin tadini cikar m anyak ol gercektem basini belaya sokma tabide.
Son senem ya, geç kaldım bunlar için.
Olsun bitmedi biz son ay iftar piknik yapardik. Tadini cikar asla kafana takma inan taktgin seyker icin Şu an benim gbi pismanlik cekeceksin. İnan yuzunu asmaya degmeyecek seyler Şu an dusunduklerin.
Hicbirsey senden asla kiymetli degillll
Değişmeyi deneyeceğim, çok teşekkür ederim. ❣️
Rica ederim yuzunu guldurmeme sebep olursam ne mutlu bana kardesim♥️♥️
Çok tatlısınız. 🌝❣️ Hayırlı ömürleriniz olsun.
Aminnn cumlemizinnnn♥️❤️🌺
2015 girişli 2021 mezunuyum bunaltıcı kötüydü benim ki çok şükür mezun oldum
Uzatmissin
Evet bölüm çok zordu
Bizimkide zordu ama afedersin gt istiyor calosinca oluyor. Bendede o yoktu bende uzattim arkadaslarim 4 de btrdi
Hangi bölüm okudun?
Çok çalışmak da yetmiyor işte bazı yerlerde aşırı zor derslerim vardı özelikle üçüncü sınıfta
Adjni anmak istemeyecegim. kadar tiksiniyorum nsjsj
14 giriş 18 çıkış bitirdim ve arkama bakmadım özlemiyorum
Benim burnumda tutuyor. Param yoktu cafelere gidemezdim ama o kantindeki sohbetin tadi hicbiyerde yok
Benim de öyleydi şu an zenginim o yüzden hiç özlemiyorum sadece bulunduğum duruma gelmemi sağlayan bir basamak olarak görüyorum
Haci ben hala fakirim jsjsj ulen nasil zengin olmayi basardin jsjs ben ayni yerde sayiyorum jsjs
Ahaha
Yavrum ne okudun sen bölüm olarak dhshz
Demem aga bi tarafinla gulen smdi jsjsj
Su ürünleri mi nedir djdjx
Ona bende gulerim degil demem. Sen ne okudun. Senin ki o cikarsa asil ben gulerim puhahha
Arkeoloji dksjzhzhz
Ahahhaha aga sen o bolumden nasil zengin olsun. Hee dur dur
Anladim cikardiklarini sattin demi
Bende tarih 😅
Define buldum parayı vurdum dksjzhz
Tarih severim bizim bölümle alakalı baya dkzjx
Beraber iş yapalım define ararız dksjx
Sizin bolumde bizle bende sizin bolumu seviyorum araziye cikinca taslari yorumlamak asiri guzel keske bilgim olsada yorumlasam
Belli jsjsj
Bi Celal Şengör bi de ben dkzjxhx
Bizim bolum bulamaz haci onu siz yapiyorsunuz jsjsj
Odami kaziciydi be jsjsn
O babadan zengin jeolog dkzjx
Ayak üstü elli tane yalan söyledim Ahaha
Adama bak o derece arastrmis sen parayi kirmada kim kirsin
Her boku bilme gibi lanet bir özelliğim var bunu neden paraya çeviriyorum dedim sonra olanlar oldu tabi dkzjz
Hicbisey anlamadim msksk arkeoloji okumadinmi smdi jsjs
Yoo dkzjxhz
İyi bakalim jsjs
Cevabı güvercine verip yollasan daha erken gelirdi döxnx
Ahahahha bu iyiydi bunu kullancam bak ksks
Mesajına geç cevap veren flörte atabilirsin skzjx
Yanii yaratici cevap
Teşekkür ediyorum
Alkol aldık arkadaşımla çok değişik oluyor içmemek lazım dkxjx
Haram harammm
Öyle tabi
Vallahi ben özleyemedim çünkü tercih sınavlarının açıklanmasına bir hafta kala engelli oldum Cerrahpaşa tıp fakültesini kazanmıştım lakin gidemedim orayı yakışmadığımı düşündüm
Ay gitsin de bir daha gelmesin
Bizde ozaman oyle diyorduk. baktik som sinif som aydayiz bosluga dustuk tum sinif virbirimize sarildik baristik ama ne care son gunlerimizdi
Ben başladım ama bitiremdim çok özluyorum
Evet dkckvk senn
Sormaaa🙄
E aşk meşk yok mu daha ne takıyon
Askla ne alaka ozledim eskileri😪
Hahaua ben de öyle
İyibakalim
Ee
Ee si yok ozledik gencligimiziii😪
Evet