Bir sürü siteye üyeyim devamli ilan bakıyorum uzun sure ayakta duramiyorum oyuzden oturabilcegim klasik hafta sonu yarim gun olan bi is bakiyorum kendime bir türlü giremedim öğrenme özürlü değilim bu işverenler niye sürekli tecrübeli istiyor ki tecrubem de var toplam 1 sene
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nasıl iş bulabileceğini bilemem, çünkü bana da lazım :d fakat benden bir tavsiye buradan hiç kimse ile özele geçme, elindekindende olursun
Mesleğin nedir nasıl işler yuaptın hangi sehşirdesin
Lojistik okudum yas 23 1 sene calistim ama 2 3 farkli iste uzun sure devam edemicegim islerdi cikmak durumunda kaldim
ne is bakıyorsunuz öğrenme kabiliyetini yavaş olabilir mu
Tam tersi hizli öğrenirim ama ise almadan bunu bilmeleri imkansiz soylemek yetmiyor kimseye
is görülmelerine cagriliyormusun
Eskiden evet bu asgari zamindan sonra baya baya düştü
hangi sektör bakıyorsun ve bulunduğun şehir onemli
İstanbul'da bulamiyorum dahasi var mi
daha once hiç is tecrubeniz oldumu
Evet 1 seneyi geciyor farkli islerde çalıştım
neler mesela detaylı anlatayım. istedim
Satus danismanligi avmde kurumsal firmada banko
fizik nasıl bir kilo
boy kilo
Ne alaka ya
artık albenide önemli gösterişli biriyle paspal birisi arasında fark var
Oturarak işi zor bulursun işveren enayimi ki seni oturtsun
Üniversite mezunuyum amele iscisi gibi 8 saat ayakta durmak istemiyorum ustelik verilen parada para değil
Canım o zaman çalışmayacaksın madem iş beğenmiyorsun mesleğini yapacaksın zamanında senin babanda öyle çalışmış olabilir ameleyide küçük görme gün gelir o işi mumla ararsın
Ameleyi kucuk görmüyorum sen tuaf konusuyosun zamanknda 12 saat calistim 8 saat calistim ayakta yapamiyorum sagliksal sorun çıkarıyor okafar uzun sure ayakta durmam anlama problemin mi var bilmiyorum kendi isime girebilsem yapicam zaten yazdigim yaziyi oku deneyimsiz kabul etmiyor yetiştirmek uzerede almiyolar
Merak etme ben senin yazdığını gayet iyi anlıyorum ama sen anlamıyorsun senin anlama kapasiten düşük anlamadığın içinde böyle aval aval düşünür iş ararsın
Ben daha once benzer islerde calistim kapasitem dusuk degil seninkinden daha yuksektir emin ol düt adam ariyorsunuz is verenler olarak senide o pozisyona koymuslarsa memnunsan ne ala ben oyle şartlari istemiyorum isteyen düşünsün
Maalesef canım ben senin düşündüğün konumda değilim
İşte buradan belli senin insanları aşağıdan görmen küçük görme kimseyi
Sana diyorum ben zaten amelelik yaparak calistim kucuk gordugum yok anlama sorunin var senin o isleri yaptim ve yapmak istemiyorum daha duzgun uzun soluklu ariyorum sen isine bak anlama sorunun var senin
He he bi sen akıllısın
Kimse iş vermezse nasıl tecrübe edinilecek ki garip iş verenlerde
Yetistirmek uzere yaziyorlar seviniyorum ilana girio bakinca sunu bilsin 3 sene sektorde calismis olsun diyolar nerde kaldi yetistirmek ozaman
Haklısın , Nerdensin nerede iş arıyorsun?
İstanbuldayım onceligim lojistik ama muhasebe insan kaynakları vs hani onlarda olur otomotiv sektörü bunlarda cok okey benim icin sadece birazcik calisma sarti iyi olsun uzun sure kalayim istiyorum
Bende ayni ya yas 30 oldu boş oturuyorum bulamıyorum
halbuki kadınlar çabuk bulurlar ya :D
Oyle bi sey yok bence tam tersi bu arada
Çok ilginç ya bana hep öyle gelirdi
Yok gerçekten erkekler cok daha rahat is buluyolar ilanlara bakıyorum cogu ilan kadinlara uygun değil
Meslekten ötürü de olabilir belki bilmiyorum ama tabii
Farkli mesleklere de bakiyorum kendimi gelistirmek istiyorum ama kimse firsat vermiyor bi sey ogretmiyor hazir bilmis istiyolar
Şimdi şöyle bende çok işe alım yapıyorum kendi mesleğimden birazcık tecrübeden çok portföy istiyoruz one diyeceksin mesela hani bilgisayar için konuşayım bir şeyler geliştirmiş olman gerek programlar hakkında bilgi sahibi olman gerek gibi düşün
Tamamda bilirsin cogu programa oyle google dan girerek bilgi sahibi olamiyosun ya kursuna gidiceksin oara verip ya da isyerinde ogreticekler sana ben 23 yaşındayım daha kurslar cok pahali oyle programlarıda kullanmadan ogrenemiyosun
Şimdi kimse şey yapmak istemez sen iş veren olsan hem para verip hem iş öğretmek istemez öğrenmiş olmanı ister bunun için de pratik yapabiliyor olman gerekir. Meslek lisesi mezunu olursun ya da 2 yıllık bölümlerden birinden tecrübe edinirsin bu şekilde olabilir ama diğer türlü mühendislik bitirmediysen işin zor oldukça
Meslek lisesi mezunuyum ve 2 yillik okudum devamde ediyorum egitim olarak ben ücret olarak yüksek mebla istemiyorum hani bana isi ogretsin bu ogrenim sürecinde asgarinin yarisini versede olur ne bilim
İşte iş verenler farklı düşünüyor ya birazcık daha nasıl diyeyim açık seçik olanlar tercih ediliyor aslında ya
Bilmiyorum yoruldum ya
Pes etme daha gençsin olur her şey burada sana mesleğini soranlar çok olur ama kimse sana yardım etmek amaçlı sormuyor bak bundan emin ol sadece o kadar
Sertifika almamin bir yarari olur mu peki
Sana açık konuşayım para tuzağı, Sertifikana değil seni işe çağırdıkların da iş yapıp yapamadığına bakarlar açıkcası ve de kendine güvenin olsun ben asgari ücretin altına da çalışırım değil işimi iyi yaparım asgariden de fazlasını isterim de gözün kara olsun
Hep oyle gittim asgariden fazla istedim hiçbir b. ka yaramadi yalnız ben isi ogrenince iyi yaparım bundan cok eminim hakkimixa basta isterim ama hic faydasini görmedim bencede oata tuzagi ise girince isi yapmana bakiyolar safece denehimde bu yuzden isteniyor ben sertifika alsamda kullanmadan ne kadar verimli olucam ki ugrasip ogrenmem gerekiyor ki bi halta yarasın
Aynen öyle senin bu konuda için dolmuş epey belli sinirlendirmişler seni oldukça
Uzun senelerdir is ariyorum yaklasik 2018 -19 dan beri bir fill hemde bir türlü aradigim isi bulamadim cok gerginim hevesimde kalmadi zaten
O heves bir kere kaçtı mı geri gelmez bilirim ya bende yaşadım aynı sorunları hep zamanında
Git tangoda yayin aç
Is ariyorum o. rspluk yapmak istiyorum demedim
Nerde arıyorsun işi
İstanbul anadolu
Bakayım istersen nasıl bir iş arıyorsunuz