Bence sağlık ya
Eğitim
Sağlık
Muhasebe/Müşavirlik
Mühendislik
İlaç
Satış
Reklamcılık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence sağlık ya
Sağlık alanında daha zordur tabi ki, hem insanların hayatlarını kurtarıyorsun hemde kurtamayıncada o hastanın yakınlarından dayak yiyen, küfür işiten doktorlar, hemşireler olabiliyor ama şöylede bir durumda görevini kötüye kullanan, hastaya arsızlık eden doktorlar hemşirelerde var onlarda zaten devlet hastahanelerinde çok oluyor ve hastaları çileden çıkartıyor onların başına gelen her kötü şeylerde mübah yani hak ediyorlar yani kötü bir düşünce yapısındayım farkındayım ama hasta zaten zor durumda öyle bir ortamda yardımcı olacağına delirtiyorsun öyle bir ortamda hastayı, bazılarının yediği dayaklarda haktır yani.
Belki dışarıdan bakınca üç ay boyunca yatıyor gibi görünüyor olabilir ama onca çocuğu bir yere odaklayıp, hepsinin anlama stiline göre ve ruh haline hitap ederek ders anlatmak da kolay değil. Ailesi evde iki çocukla baş edemezken bütün öğretmenler nice nice çocuklarla ve velileri ile baş etmeye çalışıyor.
Cevap
16Cevap
Sağlık bence
Sağlık sektöründe çalışmak en yorucu olanı, zor da, sağlıkla alakalı hiçbir hata ihmale gelmez. Allah'tan sağlık sektöründe çalışmıyorum.
Sevmediğin iste çalışmak zordur..
İnsanla uğraşmak daha zordur
Hasta insanla uğraşmak daha da zordur
Hepsini saycak olsak ayrı ayrı sorunları var. Ben sağlık diyorum. Sağlık çok önemli çünkü insan hayatında.
Muhasebe kolay mi hesap kitap ve aldığın para da para değil
Cidden her şey çok zor ama muhtemelen muhasebe daha zor
Sağlık sektörü her insanın yapabileceği bir şey değil
Bence sağlık daha zor
Hiç şüphesiz sağlık sektöründe
Sağlık özel hastane kombinasyonu fena gerçekten
Reklamcılık zor ama çok keyifli.
Bütün gün hasta insanlarla uğraşmak kılaydeyil
Bence de sağlık.
Sağlık zor insan hayatı var ortada
Gemi en zor olanı
Sağlık