Arkadaşlar küçüklükten beri öğretmen olmak istiyorum baya baya hayalim gibi bişey komşulara ders anlatırdım tahtam vardı falan neyse ama şu sıralar avukatlık savcılık falan düşünmeye başladım çünkü saygın bir meslek ve iyi kazandırıyor galiba yani öğretmenlüğe göre sizce ne yapmalıyım hukuk zor gibi zaten ama bi önerisi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kazanman gerekiyor kazanirsan okulunuda geçersin
allah allah ciddi misin
Tabi be öyle kazanıyorsan oraya gelenlerle aynı seviye ve ayni kapasitedesin demektir
abicim sen sorduğum soruyu anladın mı
Anladim
ben hangi mesleği seçsem diye sordum sen kazanman gerek diyorsun kazanmam gerektiğini ben de biliyorum sorduğum soru avukat mı olsam yoksa istediğim meslek olan öğretmenlik mi ama sen yanlış anladın galiba bilmiyorum
Kardesim kazanacagina eminmisin temelin nedir
meselemiz bu değil
Meselemiz bu kucük hanım😂😂
hayır mesele bu değil mesele bu olsa acaba kazanabilir miyim diye sorardım küçük hanım kelimesinden de nefret ederim ben sadece istediğim mesleği mi yapsam saygın ve parası iyi olan mı bunu sordum okey do you understand me?
Parasi olani yap kücük hanım 😂😂😂
Kazanirsan simdi git ders çalis burada gezme hadi bakiyim cocugum git😂😂
öf ne diyorsun be hadi bay bay
😂😂
Doktor olma da
niye
Zor
doktor olmam zaten ayrıca ne alaka aw sorduğum soruya bak gelen saçma cevaplara bak ya
Sa-lak anlayacağını düşündüm o yüzden kısa kestim. Sende bu sinir ne. Sana damardan papatya çayı versek iyileşmezsin. Popona papatya demeti soksak düzelmezsin. Herkese sataşmissin yorumlarda. Doktor olma da ne bok olursan ol anlamında söyledim
ahahahah nasıl da kudurmuş bende 0 sinir ama sen dellenmişsin belli gece gece güldürdün beni saol hahahsksms
Hayır ben gayet sakinim. Aslında neye sinirlendim biliyor musun. Abtalca bir soru sorup mantıklı cevap beklemek. Alttakine sinirlenmene sinirlendim. Şimdi ben eskort ol desem olacak mısın.
Güldürürüm bu arada sendw sağol 😂😂
ne diyon kanka daha aptal kelimesini yazamıyorsun daha sen ne zırvalıyorsun ayrıca soru aptalca falan değil hangi mesleği seçsem diye sordum bu soru sana aptalca geldiyse sende sıkıntı vardır halinr güldüm bu arada agresif ergenler gibidin yok şurana sok papatyayı falan ayrıca ne alaka eskort ol desem olacak mısın cidden alaka arıyorum alttakine de sinirlenmedim cidden uyduruyorsun
Aptal kelimesini yazıyorum sansürleme ihtimali var diye düzgün yazmadım ama senden öğrendim öyle bir şey yok. Agresifim bu aralar işimde sıkıntılar yaşıyorum her an birine patlayabilirim. İçimi boşaltmam gerekiyor.
allah allah bana patlayamazsın kardeşim ama ben de şikayet ederim bana patlarsan bariz haksızsın hala üste çıkmaya çalışıyorsun ben napayım işinde sıkıntı varsa bana kabalaşman mı gerekiyor alakasız alakasız cümleler kurma daha fazla da yazma iyi geceler
hayır!
Peki