İngilizce hazırlık için sınav
Hiç derslere katılmadım sene başı yeterlik sınavına girmedim bahar döneminkine girsem sınavı da geçsem ama devamsızlıktan dolayı bırakırlar mı?
Hiç derslere katılmadım sene başı yeterlik sınavına girmedim bahar döneminkine girsem sınavı da geçsem ama devamsızlıktan dolayı bırakırlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, belki sınava bile giremeyebilirsiniz yani devamsızlık yaptığınız için sizi almayabilirler. Ama oranın hazırlık bölümünde baş sorumlu veya bölüm başkanı da denir, onunla bir konuşun. Bu sınava girmeyi çok istediğinizi söyleyin. Belki şansınız vardır yani sizi yanlış yönlendirmek de istemem o yüzden. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Hayır bu muafiyet sınavı baktım sınav listesinde adım var bir güz dönemi bir de bahar dönemi başında yapılıyor
Onu biliyorum benim de muafiyet deneyimim oldu ama bizde o dönem sınıf başarısına da bakıyorlardı. Tabii şimdi değişmiş olabilir.
Ama dönemin başında yapılan sınavda hangi başarıya bakacaklar ki neyse ben arayıp sorucam artık teşekkürler yine de
Ara muafiyet için demiştim yani soru bahar dönemiyle ilgiliydi :) Rica ederim.
Yani ara muafiyette devamsızlık ve sınıf başarısına da bakıyorlar mı
Valla pek hatırlamıyorum o dönemi yani yaklaşık 10 yıl oldu ama çok az kişi girmişti bizden sınava onu biliyorum. Hatta hoca da bana demişti ki ara muafiyet zordur ve en az 70 puan alman gerekir.
Anladım çok sağ olun : )
Bir de sınav son şansım o yüzden
2. Senem de çünkü hazırlıkta
Rica ederim ama şunu da söyleyim son olarak. Başarı ve istikrar her yerde önemlidir yani ben eğer o dönem yarım dönem de olsa gitmeseydim belki o ara muafiyeti veremeyecektim. O yüzden bilgiyi güncel tutmanın önemli olduğunu düşünüyorum ve şimdi hatırladım hoca bizi gazlamak için mi öyle dedi bilmiyorum da başarınıza bakılıyor demişti : )