2021 de mezun oldum pandemi patladi zaten kendimi geliştirme firsatim ve direncim. olmadi is bulma çabasına girdim cok iyi yerlerde kabul etmedi beni bende bulduguma girmek durumunda kaldim bana uygun degil diye 4 ay çalışıp çıktım simdide ise giremiyorum napıcam böyle
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her işin zorlukları vardır. İşe girerken bu kararları gençlerin vermesi çok zor. Bu sebeple mülakatlarda daha ciddi olmalısınız. %80 işe girebilir miyimi, en az %15 ide beklentilerinizi, özellikle işi bırakmanıza neden olabilecek sebepleri konuşmalısınız. Bu işin doğasıdır.
Ben ise girerken cogu seyi konuşuyorum ama mudurler is verenler dürüst olmuyor maalesef ise girerken okey konuştuklarım ve yapacagim is kafama yatiyor diyorum uzun sure kalabilirim ise girdikten sonra farkli seyler soyleniyor yapilmasi isteniyor hakkiniz olan verilmiyor vs vs bu surecler dogru yurutulse bu kadar kolay isten çıkılmaz
Hakkınız maaşınızdır. Bunun üstü için sistemin gerekliliklerine dahil olmanız lazım. Bu konuda çalışanların çoğu dedikoduyla hareket ediyor. İşin gerçeklerinden uzak düşünüyor. İşe alırken tabiki sıkıntılı konuları size iletmeyeceklerdir. Bu işin doğasında var. Siz bu kriterleri kendiniz belirleyip, sizi bu işten uzaklaştıracak ana kriterleri konuşmanız lazım. Ancak yeni mezunsunuz. ne bekleyebilirsiniz belli bir tecrübe edinmeden?
Konu maas değil boş konuşuyorsunuz kimse bi sey bilmeden 15 20 bin tl maas isteyemez hicbir yerden yol yemek prim yazip ilana milleti oyle kandirip sonrada maas dışında hiçbir sey vermediler bende is yapmadim temizlik mevzusunu ise alirken acmadilar ise aldiktan sonra soylediler yapcaksin diye vs vs bilip bilmeden konuşmayın 1 senelik tecrubem var da ozaman adam gibi alıp eğitsinler bir seyler öğrensinler ogretmeden ne bekleyebilirler birinden hazira konmaya alismis herkes bu bilmiyosa bileni aliriz hesabi
Siz haklısınız. Tüm işletmeler haksız.
Hangi sektör de çalıştınız
Karma 4 5 ay çalışıp çıktım 3 işte çalıştım ama hepsi boyle 4 5 ay
Mezuniyet nedir
Ne işi bunlar işveren mi çıkardı siz mi çıktınız beğenmeyip?
Ben ciktim hepsinden biri satis danışmanlığı ama avmde sartlari kötü yuk agir digeri kurumsalda resepsiyon istedigim bir yer degildi yani resepsiyon kısmı kendimi gelistiremiyodum
Hımm resepsiyon kötü mü ya?
Hep ayni seyi yapiyorsunuz ve yogun telefon trafigi var ileriye dönük bir sey katacak pozisyon değil maalesef maasida tatmin etmiyor insanı kendi calistigim yer icin konuşuyorum tabi
O zaman ya devlete girecen ya da özel de başka iş Arıcan daha iyi olan
Ariyorum zaten mesele almiyor olmalari eskiden daha kolay ise giriliyodu ben okuyorken simdi herkes bir suru sey bilmeni istiyor senden verdigi maas istediklerini karsilamiyor sacma sapan şeyler
Anladım umarım daha iyi olan bulursunuz
Kamuya girmek de kolay değil ya bende sınava girip denicem özel den sıkıldım
Kamuya girmek hic kolay değil maalesef ve artik sinavlardan vs sıkılmış durumdayim sadece ise girip kendimi gelistirmek istiyorum bunun icin kurs gerekirse calisirken kursa giderim ama boyle bos bos dururken canim istemiyor
Ne diyim ki bilemedim Allah gönlüne göre versin
Gerçi bu devirde okumak fayda etmiyor işsiz memuriyet için bekleyenler var atama bekleyen çok
Torpil yoksa amca dayı muabbeti giremiyorsun
Kpss puanından yüksek alan dahi işsiz
Evet aynen oyle ben ilanlara bakıyorum kendi okudugum meslek bile para etmiyor muhendisleri tercih ediyolar genelde ama benim meslek esit agirlik lojistik muhendisler sayisal is verenler kafayi yemis iyice cok lazimsa kursa gonderirsin calisanini fazla kasıyorlar
Öyle gözüküyor
Sezonluk işe giriyorum sezon bitiyor işten çıkarıyorlar BİM e başvurdum aradılar ama ev lazım ev kirası yüksek ev yüzünden işim iptal oldu Allah belasını versin böyle işin
Polisligi denicem kısmetse
Erkekler kolay is buluyor sana tavsiyem depoya girmen en azindan cogu şartı sagliyolar bi bak derim bence
Yok depo uğraşamam teşekkür ederim saol fikrin için