Derdimi anlatamadim ;) Evet rahatim hatta asiri rahat. Asirriiiiii rahat. Daha detaya girmeyeyim rahatlik konusunda. Ama yeri gelince de cok zor oluyor. İs kazasi tehlikesi yuksek bir is. Hem yazin hem kisin tehlikesi yuksek. Ama iste hayatinin yarisi o is yerinde geciyor. İkinci evin gibi bir sey. Soyle oturup konusabilecegin arkadaslik yapabilecegin bir ortam olsa kotu mu? Heyacan olsa girgir samata falan :) bizdeki ortam isci ortami. Seviye belli bir yerde. Yas siniri yuksek. Her seyi konusup tartisamiyorsun. Anlama kapasitesi sinirli. Heyacani yok. Ne bilum ya iste sikici bana gore.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
part time çalışıyorum üniversite kampüsünde ve memnunum açıkçası, çalışanlardan patronuma kadar.
Nasıl bir iş
garsonluk
Kamuda calisiyorum. Hic memnun degilim. Ortami yok cunku
Neden rahat değil mi
Aksine asiri rahatt. Ama ne bilim hani sikici ortami var. Boyle oturup konusabilecegim arkadas edinecegim bir ortam yok.
Rahat mı batıyor :)
Derdimi anlatamadim ;) Evet rahatim hatta asiri rahat. Asirriiiiii rahat. Daha detaya girmeyeyim rahatlik konusunda. Ama yeri gelince de cok zor oluyor. İs kazasi tehlikesi yuksek bir is. Hem yazin hem kisin tehlikesi yuksek. Ama iste hayatinin yarisi o is yerinde geciyor. İkinci evin gibi bir sey. Soyle oturup konusabilecegin arkadaslik yapabilecegin bir ortam olsa kotu mu? Heyacan olsa girgir samata falan :) bizdeki ortam isci ortami. Seviye belli bir yerde. Yas siniri yuksek. Her seyi konusup tartisamiyorsun. Anlama kapasitesi sinirli. Heyacani yok. Ne bilum ya iste sikici bana gore.
Elhamdülillah.. Hayalini kurduğum bir işte ve statüde çalışıyorum..
#Vesselam
Ne işle meşgulsünüz acaba?
@QiyansKrets Savunma Havacılık ve Uzay sanayiinde.. Üretim mühendisi olarak çalıyorum..
Ne mezunusuz
Teknik öğretmenlik..
Mühendislik mi oluyor
Hayır. Atansaydım, meslek lisesi öğretmeni olacaktım. Olmadı. Ben de vakit kaybetmemek için özel sektöre girdim..
burada da 2013'ten beri edindiğim tecrübe ve 4 yıllık lisans diplomamla beraber mühendislik statüsünde işe alındım..
İyi çalışma hayatı dilerim
Teşekkür ederim :) Siz peki?
İşimi tabiki seviyorum. Türkiye'nin en iyi şirketi, en iyi olanaklar var çok şükür
Capulcuyum memnunum şükür çöp topluyorum istediğim saatte mesaim bitiyor Allah büyük
Rahat saatleri falan ama sıkıcı sadece bazen izin günleri sorun oluyo
Nasıl bir iş
Otelde resepsiyon
Evet seviyorum, siz seviyor musunuz
Çok memnunum şükürler olsun ki
Ne yapiyorsun
Bana kalsın 💗
Evet seviyorum
Hiç memnun değilim (öğrenciyim)
Kendi isim en iyisi
Ne işi
Süt sağımı