Yav arkadaşim yaşın 30 olduğunda keşke 20.000 TL verseler de ne olursa yaparım dersin bende öyle derim bana şimdi memurluk versinler ne yaptığına bakmam hile maalesef ülkemizde ekonomik sorunlardan dolayı böyle he ama senin durumun iyidir çok da şart değil çalışmam diyorsan orası ayri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yav memursa ne yapacaksın işin ne olduğunu girsen sen ona şükret
Girmek sıkıntı değil de ben 21 yaşımdayım ne anlarım temizlikten çaycılıktan
Yav arkadaşim yaşın 30 olduğunda keşke 20.000 TL verseler de ne olursa yaparım dersin bende öyle derim bana şimdi memurluk versinler ne yaptığına bakmam hile maalesef ülkemizde ekonomik sorunlardan dolayı böyle he ama senin durumun iyidir çok da şart değil çalışmam diyorsan orası ayri
Durumum iyi değil ama memurluk masa başı işten anlarım ben temizlikçilikten anlamam onu diyorum keyfi bir durum değil yapamayacağım işe niye gireyim
Her türlü iş yapılır maden-denizcilik vs. olmadığı sürece
Mülteci sayarsın. Tabi fazla bi işin olmaz 1000 kişi giriyorsa 10 tanesi sayılıyor rahat ol
İşçi sıfatıyla ne iş yaptırırlar sizce çaycı falan mı yoksa masa başı bir iş verirler mi yeni üniversiteden mezun oldum
İşçi sıfatıyla olursa çaycı olur temizlikçi olur o tarz bişey olur yani
Yapamam ki ben
O zaman başka iş bak
Masa başı bir iş olmaz mı yani
Mesleğin var mı masa başında çalışacak ya da ne bilim bi iş tecrüben olsun eğitimin olsun
Bankacılık okudum ve belediyenin muhasebesinde 2 ay staj yaptım
Atamıyorum maalesef buradsn yazar mısınız
Nerde yaşıyosun muhasebeden anlıyor musun ya da insan kaynakları
Evet belediyenin muhasebesini 2 ay boyunca ben yaptım borçlarını bile ödedim 😄
Bayburtta yaşıyorum
Sen kariyer netten araştır iş arıyorsan
Bakıyorum her yerden ama bu şehirde iş bulmak zor
Yani orada imkansız derecesinde zor
memur mu işçi mi
Memur sanırsam onu nasıl öğreneceğim
bilmem ki iş tanımında ne yazıyorsa o dur
Yazmıyor ki