Eğitim & Kariyer Üniversiteler tekrardan online olur mu? Oneagirl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Kararsız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Üniversiteler tekrardan online olur mu? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Bence olabilir, 0 0 Yorumla
Hdduudhd Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl grafik tasarım okuyorum haftada 6 ders var ve ikisi online 4 tanesi yüzyüze. Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi cidden yalama oldu artık her şey 0 0 Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İllaki olacak bu artık yalama oldu 0 4 Yorumla Oneagirl +1 yıl lgklkghşfk Yorumla oktaytetik +1 yıl Öyle ama yok şu oldu online yok Corona online yok amcam evlendi online Yorumla Oneagirl +1 yıl bknz: savaş var online Yorumla oktaytetik +1 yıl Bahahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence olabilir,
grafik tasarım okuyorum haftada 6 ders var ve ikisi online 4 tanesi yüzyüze. Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi cidden yalama oldu artık her şey
İllaki olacak bu artık yalama oldu
lgklkghşfk
Öyle ama yok şu oldu online yok Corona online yok amcam evlendi online
bknz: savaş var online
Bahahaha
Hayır