AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tyt tüm alanlardan bağımsız. Sadece sözel çözersen puanın düşük olur
Yani şöyle ki sayısal düşünüyorum çözmek yani hani diğerlerinden çözmek zorundaysam hani sadece ne bileyim o dersin sadece hani çıkma olasılığı yüksek iki konusunu çözerim yani öğrenirim çünkü onlar diğerleri bana zaman kaybı Bir de ben çok unutuyorum Aslında 2 sınava da gireceğim ama tyt'ye diyorum ki daha çok ağırlık vereyim en çok istediğim bölüm tyt'de sayısalda bir bölüm Hani sayısalda da öyle sayısaldan alıyorlar yani bence oturup herhalde tarih çözmeyeceğim Ben otopsi yardımcılığı kazanırsam ki hani onun derslerine de baktıysam baktım daha doğrusu sayısal Hani daha şey ve Hani düşünceme göre eğer sözelde çözersem zaten 250 puan falan alabilirim daha hiç çalışmadığıma rağmen düşünceme göre ama sınava gittikçe zaman azalıyor ve çalışma çalışmam lazım yani çünkü hani o yüzden diyorum ki mesela tyt'yi full bitiren insanlar oluyor ya diyorum hani sadece eğer ikisini de çözmek zorundaysam Türkçeden 2 soru yapsam ne bileyim sözel derslerden birkaç soru yapıp her dersten elbet bazı konuları her zaman soruyorlar O yüzden oturup tyt'yi anca bitiririm eğer iki türlü sayısal ve sözel olarak Ama dediğim gibi de sadece ayısal tarafa ağırlık versem de ayt'de de sadece tek Hani matematiğim gene idare eder olabilir belki yarısını ya da 15 tanesini yapsan ayt'de edebiyatta bilmiyorum bazı şarkılar var hani böyle onu ezberlersek gene yapılır çünkü hani edebiyatla ilgili şarkı hatta çoğu kişi de onu ezberliyor öyle sınava giriyor benim kuzenim de öyle yaptı ama hani mesela ya da Türkçeden falan hiç çözmesem sadece sayısaldan bir çözsem kabul olmaz mı Mesela yani notu düşük mü alırım çünkü hani 40 soru yapmam lazım en az sayısaldan atmış soru var Ben 35 tane yapsam hani en kötü İstanbul dışı üniversite düşünüyorum Aslında öyle de 3 tane ya da 4 tane bir yerde var İzmir Karabük falan sadece onları yazacağım tamam İstanbul'da da güzel var da İstanbul'da yaşadığım için İstanbul'da istemem
Hayır tyt de sadece sayısal çözsen olmaz çünkü tyt de sayısal sözel ayırımı yok zaten mesela sen tyt de 40 net yaptın sayısaldan girecek arkadaşın 70 net yaparsa senden önde olacaj
He O zaman şey yapmalıyım yani yapsam iyi olurmuş yine Türkçe'ye çalışamam ben kendimi biliyorum Hani oldum olası zaten ders kavramını sevmiyorum özellikle Türkçe zaten bilmiyorum hoşuma giden bir şey değil O zaman ben matematikte sayısalı halletsem kimya ve fizik biraz zorlar da biyolojim çok iyi sözel olarak da sadece Türkçeden bu hani yazım kuralı falan sadece ona baksam diğer türlü de sözel derslerden de 5-10 yapayım zaten kazanırsak kazanırız kazanamazsak okumayız
Rakiplerinden 1-0 geride başlayacaksın yani. Sen bilirsin
Şöyle ki 1-0 geride başlasam daha şey eğer hepsine çalışırsam tüm konular karışacak o zaman hiçbir şey yapamam zaten okumuş işsiz olarak kalmak istemem Hani şimdi az çokta görüyoruz çok var zaten sınavlara da gireceğim bir yer tutmadı çok da umrumda olmaZ
Tytde zorunlu hepsini çözmek zorundasın 9 ve 10un konuları zaten aytde alanına göre çözüyorsun
Peki onları daha az çözsem mesela 3 er soru falan sayısala ful yüklensem çünkü şöyle ki hani bu sene gireceğim ve temel hiçbir şey yok gram bilgim de yok ve Hani bölüm baktım bir tane bölümü beğendim O da sadece yardımcılığı için 2 yıllık sayısaldan alıyor eğer sadece diğerlerinden az soru çözsem puan kaybim da olmaz ona göre en çok matematiğe çalışayım
2 yıllıklarda sayısal veya eşit ağırlık yokki evet matematiğe ağırlık ver zaten matematik yapan fark atıyor ama türkçe de çok önemli her derste 40 veya 20 soru var 3 soru çözsen sıralaman çok çok düşük olur en azından türkçeyi çöz 40 soru sosyalde 15 çöz en az 20 soru var onda fende 20 soru 5 tane çöz matematikte çözebildiğin kadar çöz
Tyt de hepsini çözmelisin
Aralarından mesela sözelin iki üç tane çözsem yeterli olur mu ki onu bile zor bence çünkü direk çalışmaya matematikten başlayacağım ve hani zaten matematik fullesem giriyorum istediğim bölüme