Öğretmenim okulun ilk gününde nasil davranmalıyım? Ya bizim müdür komik hep şakacı aynı benim gibi 😂🤦🏻♀️ben kendimi öğretmen gibi göstərmekten korkuyorum bu gidişle sorum şu gülmek lazimmi yani komik şeyler olurken ne biliyim bir erkek iş arkadaşım soru sorarken yüzüne bakip gülümser gibi cevap versem laf olur mu?
Rahat ol kasma kendini nasıl geçiyorsa içinden oyle davran
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle güleryüzlü davran öğrencilerin gözlerinin içine bak ara sıra onlara sorular sor ama ipin ucunu kaçırma eğer yaşları küçükse çabuk şımarırlar arada ciddiyetini de koy ortaya
Ya diyorumki iş arkadaslarimin kafası gidik benden deliler hep gülüyorlar ne biligim laf olur korkuyorum yani kendimi idare edemezsem gülsem heyecan yapsam yerimde duramazsam soru sorsalar bilemezsem diye korkuyorum yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin mezun edenlerin kalıbına tüküreyim nasıl öğretmensin? Yazı yazmayı bilmiyorsun öğrencilerin zihnini bulama
Rahat ol kasma kendini nasıl geçiyorsa içinden oyle davran
Kesinlikle güleryüzlü davran öğrencilerin gözlerinin içine bak ara sıra onlara sorular sor ama ipin ucunu kaçırma eğer yaşları küçükse çabuk şımarırlar arada ciddiyetini de koy ortaya
Hocam ilk gün mü kaldı iyimisin sen
Ya diyorumki iş arkadaslarimin kafası gidik benden deliler hep gülüyorlar ne biligim laf olur korkuyorum yani kendimi idare edemezsem gülsem heyecan yapsam yerimde duramazsam soru sorsalar bilemezsem diye korkuyorum yani
Sakin
Nasıl rahataan öyle davran
içinden geldiği gibi.
tatlı sert olmalısın
İçinden geldiği gibi