Yarın ders seçimim olacak ve seçeceğim bu dersler arasında seçmeli dersler olacak uygulamalı ve teorik dersler olarak. Sizce hangi ikisini seçmeliyim? Hangi ikisi beni zorlamaz?

Yarın ders seçimim olacak ve seçeceğim bu dersler arasında seçmeli dersler olacak uygulamalı ve teorik dersler olarak. Sizce hangi ikisini seçmeliyim? Hangi ikisi beni zorlamaz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir tane uygulamalı bir tane teorik mi seçiceksin?
Evet
Peki sen karakter olarak nasıl birisin? Ben burdan sana şunu seç bunu seç diyemem ki seni tanımadan. Mesela bana kalsa ben teorik derslerden sponsorluk dersini seçerdim çünkü toplam kalite yönetimi yönetim kısmıyla alakalı olduğu için işletme dersleri olabilir diye düşünürdüm. Ve ben işletme ağırlıklı derslerden hoşlanmam, daha reklam ağırlıklı dersleri severim. Onun dışında uygulamalı derslerinde grafik dersi mesela, sen karakter olarak bilgisayar başında vakit geçirmekten bilgisayarda bir şeyler öğrenmekten hoşlanır mısın veya normalde çizim yapmayı sever misin? Fonetik diksiyon desen o derste de sunum kesin vardır, tabi halkla ilişkiler bölümünde sunum zaten sık sık olur genelde ama diksiyon dersinde mutlaka olur diye düşünüyorum. Sen utangaç biri misin yoksa kendini rahat edebilir misin? Reklamlarda yaratıcılık dersinde bir reklam kampanyası yapman belki istenebilir tamamen kendi fikrimi söylüyorum. Diğer ders sunuş tekniklerinde de yine bir sunum yapman gerekebilir. Zaten uygulamalı olduğu için mutlaka bir sunum, proje vs. Olucak da sen konuşmayı seven biri misin, utangaç mısın, bilgisayarda kafa yormayı sever misin ya da daha aktif olmayı mı seversin bunları düşünerek karar ver bence
Açıkçası bu derslerin hiçbirinden hoşlanmadım, konuşmayı seven biri değilim, dediğin gibi çekimserim bu yüzden sunuş yapma becerim yok ilk dönem vardı bir tane sunum dersimiz onu bir şekilde hallettim ama bu hep böyle devam etmez biraz sıkıntılı bir durumun içindeyim onun dışında bilgisayardan da çok anlamam ama severim çizim yapmayı da severim
Evet halkla ilişkiler bölümleri genelde sunum ağırlıklı oluyor ama okula göre de değişiyor. Senin bu derslerin uygulamalı olduğu için mutlaka bir sunum ya da proje olucak orası kesin de nasıl karar vericez onu bilemedim. Grafik biraz daha bilgisayar başında olmanı gerektiriceği için diğerlerine göre daha iyi geldi bana fakat onun da çizim teknikleri vs. Derken seni uğraştırır mı zorlanır mısın bilemiyorum. Hangi üniversitedesin?
El çizimlerim iyidir ama bilgisayarda hiç denemedim ve İnönü üniversitesinde okuyorum
Ne yaptın hangi dersleri seçtin? İnan bugün aklıma geldi merak ettim😅
Bilgisayar destekli grafik tasarımı ve sponsorluğu seçtim, umarım pişman olmam 🤷
Umarım olmazsın ama olucağını zannetmiyorum ya yanılmıyorumdur inşallah. Bir tek grafiğin çizim detaylarını öğrenmek biraz kafanı yorabilir gibi ama diğerlerine göre sıkılmayacağın dersler bence bu ikisi. Hadi hayırlı olsun ☺️
Teşekkür ederim ❤️
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!