Yani diğer partilerde sistem belli. O partilerde idealistler olsa ülke bu duruma gelmezdi zaten. Hepsi 1 verip 2 alma peşinde. Sen orada hiçbir şey vermeden bir yere gelemezsin. En azından bütün idealistler toplanıp bir partiyi desteklesek seçime girse %5 bile alsa Türk halkıda başka bir liman bulur kendine oraya oy verir.
Gündemi takip et. Tarih siyasetle ilgili kitaplar makaleler oku. Araştırma yap. Giyimine kuşamına özen göster. İnsanlarla birebir iletişimde ol. Verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Partiye para yardımı yapacaksın bolca ya da yıllar boyunca başkanları yalayarak yükseleceksin
param yok
O zaman ikinci seçenek
nasıl çevre yaparım insanlar için kendimi feda ederim
İdealist ve bu tür şeylerin olmadığı partilere katılabilirsin. Mesela LDP gibi
yükselemem o partiler pek oy almıyor
İdealist insanlarda katılmadıkça hiç oy alamayacak
o ne demek
:)))))))))))))))
Yani diğer partilerde sistem belli. O partilerde idealistler olsa ülke bu duruma gelmezdi zaten. Hepsi 1 verip 2 alma peşinde. Sen orada hiçbir şey vermeden bir yere gelemezsin. En azından bütün idealistler toplanıp bir partiyi desteklesek seçime girse %5 bile alsa Türk halkıda başka bir liman bulur kendine oraya oy verir.
İşim zor yani
Evet baya zor
Evet :(( işin işine girdim çıkmak istemiyorum ne yapacam vilayetin
Bilmiyorum
Tek başına dünyayı kurtaramayacağını kabul et. En azından senin gibi idealistleri bul ve onlara katıl
Onları bulsam da mevki elde edemem mevki edmesem insanlara yardım edemem
daha dur önünde uzun bir yol var hemen olmuyor o işler :)
işte nasıl olacak nasıl bir yol izlemeliyim
teşiklatta aktif olarak görev al. bir yandan kendini de geliştirmeye bak. konuşmaların duruşunla yaptığın görevlerle gözle görülür fark edilir ol
o nasıl olacak
Gündemi takip et. Tarih siyasetle ilgili kitaplar makaleler oku. Araştırma yap. Giyimine kuşamına özen göster. İnsanlarla birebir iletişimde ol. Verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalış.
o işler =yozlaşmaktır. Şansın varken vazgeç
hayır benim onlardan bir farkım yok halkıma faydalı olmak istiyorum
ben 1938'den bu yana faydalı bir siyasi görmedim. Keyfin bilir.
ben olacam bana fikir ver lütfen
Sünnet oldun mu?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!