İnternette dolaşırken böyle bişey gördüm paraya ihtiyacım var ve bunu yapmak istiyprum bunu riskleri nedir ne işi olabilir başıma neler gelir bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim çok borcum var çalışıyorum ama yetmiyor bu yüzden bu işe bulaşıyorum
》DEVAMLI CALIŞAK ISTEYEN ARAKADAŞLAR ULAŞSIN
# MINIMUM 2 BANKASI OLANLAR
"YAPIKREDI"
"GARANTI"
"ZIRAAT"
"TEB"
"DENIZ BANK"
"KUVEYTTURK"
"QNB FINANS"
"ENPARA"
"VAKIF BANK"
# ÖDEMELER ANINDA AL GÜLÜM VER GÜLÜM (YÜZDELIK)
BLOCKE YOK
HAFTANIN 5 GUNU ISLEM
》ARACILAR VE TEDARİKÇİLERDEN YAZMAMALARI RICA OLUNUR《
😍NOT: ARKADAŞLAR LÜTFEN ÇİTTİ BU İŞİ
YAPMAK İSTİYENLER PROFİLİMDE NUMARAM VAR WHATSAPTAN ULAŞIN ORDAN ULAŞMAYA ÇALIŞMANIZ LAZIM 😍🥰
》DEVAMLI CALIŞAK ISTEYEN ARAKADAŞLAR ULAŞSIN
# MINIMUM 2 BANKASI OLANLAR
"YAPIKREDI"
"GARANTI"
"ZIRAAT"
"TEB"
"DENIZ BANK"
"KUVEYTTURK"
"QNB FINANS"
"ENPARA"
"VAKIF BANK"
# ÖDEMELER ANINDA AL GÜLÜM VER GÜLÜM (YÜZDELIK)
BLOCKE YOK
HAFTANIN 5 GUNU ISLEM
》ARACILAR VE TEDARİKÇİLERDEN YAZMAMALARI RICA OLUNUR《
😍NOT: ARKADAŞLAR LÜTFEN ÇİTTİ BU İŞİ
YAPMAK İSTİYENLER PROFİLİMDE NUMARAM VAR WHATSAPTAN ULAŞIN ORDAN ULAŞMAYA ÇALIŞMANIZ LAZIM 😍🥰
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cevabı belli. Farklı kişilerin hesapları üzerinden kara para aklıyorlar. 3-5 kuruş para için sakın bulaşmayın.
Gelen meblağ yüksek olursa bana bişey yapabilirlermi paraya el koyup vermez isem
Öyle bir şey yapabilme olanağınızı zaten düşünüyorlar. Önce küçük çaplı transferler ile başlayıp sonradan büyütüyorlar ve her transferde kendilerine sizinle ilgili arşiv yapıyorlar. Öyle bir durumda MASAK'a kendileri ihbar eder bu kişi kara para aklıyor diye. Sonunuz ya aldığınız paranın katlarca fazlası para cezası ya da hapis cezası olur.
Peki ya hiç bişey çaktırmadan bu işe devam edersek başımıza aynı durummu gelir dediğiniz gibi para lazım ya haram helal açım abi
Çaktırmadan kastınız nedir? Sizin bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Bankalar ve MASAK bu konuda araştırma yapıyor zaten. 1 gün, 1 ay, 1 yıl elbet bir gün yakalanırsınız. Eğer aklanan para çalıntı ise bu süreç daha hızlı işliyor ortada şikayet olduğu için. Yani şu an zor durumda olabilirsiniz ama inanın şu an ki durumunuz o gün polis evinize gelip gözaltına götürdüğü zamandan çok daha iyidir.
Aç olmam sorun değil demi 🙏
Ben size burada ne kadar çok tavsiye versem anlaşılan anlamayacaksınız. Umarım yapmazsınız. Yaparsanız cezaevinde açlık nedir birde onu deneyimlemiş olursunuz. Soruşturma başlatıldığı andan itibaren o iletişim kurduğunuz kişiler kaybolacak ve iletişime geçtiğiniz numaraların açık hat olduğu ve kimliğinin bulunamadığını öğreneceksiniz ve tüm suç sizin üzerinize yıkılacak. şu an iş bulamıyorsanız siciliniz bozulduğunda hiç bulamayacaksınız. Dinlemek dinlememek size kalmış.
Çok sağolun çok teşekür ederim iki dakikada dolandırıcı oldum yakalandım cezaevine hgirdim çıktım sicilim bozuldu anlayın artık bu ülkede adalet duvar yazısı sadece duvar
Kara para aklayan bir çetenin dolaylı üyesi olduğunuz için hapse girmeniz tabi ki de adildir. Her olaya bu ülkede adalet duvar yazısı diye yazılmasına inanın sinir oluyorum. Evet ülkede adaletin o kadar çok noksan olduğu o kadar çok bozuk olduğu yer var ki. Ama doğru olan adil kararları da eleştirmemek lazım. şu an aç olmanız hukukun sorunu değil. O zaman kimse çalışmasın herkes açım diyerek milletin parasına çöksün, kara para aklasın cinayet işleyip hırsızlık yapsın. Bu mu adalet?
Haklısın kardeşim
En büyük sensin
Dostum en büyük benim veya en haklı benim gibi derdim yok benim. Sadece sana fikir sunuyorum. Senin oradan kazanacağın 3-5 kuruş bir para. Bazı insanlar hiç olmazsa dolandırıcılığı daha üst boyutta yapıp 2-3 yıl ultra lüks arabalarla, villarla, jetlerle takılıp öyle yakalanıyor senin yaptığın iş ile el arabası anca alınır. ki burada onlarıda haklı bulmuyorum. Şahsen aklı başında hiç kimse 2-3 yıl böyle takılacağım diye hayatının geri kalanından ödün vermemeli. Hayat senin hayatın ne tamam ye.
Bence bunlara bulaşma ya daha da borçlanmayasın sonra
Bilmiyorum ya inan ki
Başka türlü bulmaya çalış
Ya banka hesabına davet et kampanyası vsr kimseyi bulamadım 750 tl alcam ama yok
Dolandırıcı olabilirler
Ne yapıyorsun
Bende bilmiyom tek bildiğim cebimde 1 tl den başka param olmadığı 😖
Nasıl bir yardım istiyorsun
Bilgi istiyorum ben bunlar dolandırıcıysa bende bunları dolandırayım bari elime bi kaç kuruş geçer
Sana ne kadar lazım
Benim borcum 100 bin beş parasızım şu an işsizim ne yapcam bilmiyorum
Takip isteği gönderdim sana