Bazıları için sahne ışıkları, seyirci alkışı gibi şeyler çok büyüleyici geliyor motive ediyor ama zor meslek, herkes de her rolü yapamaz.

İsterdim
İstemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazıları için sahne ışıkları, seyirci alkışı gibi şeyler çok büyüleyici geliyor motive ediyor ama zor meslek, herkes de her rolü yapamaz.

İsterdim ve zaten bir çok kez tiyatroya gittim sahneye çıktım, oyunculuk eğitimi aldım ama belli bir menajerliğe kayıt yaptırmadığım için daha oyunculuk deneyimim olmadı. Ben tiyatroyu izlemekten çok yapmayı severim. Hayattaki en eğlenceli aktivitelerden biri benim için
Evet ama işte maddi kaygı ile yapılabilecek bir şey değil insanlar iyi bir şekilde yaparsa güzel paralar kazanabileceğini zannediyor fakat işin ticaret boyutu yoksa belli bir çevre edinmemişsen kimse sana gel şurada oyna şu işi yap demiyor para kazanma derdine yine kent sen düşmen lazım
Ortaokulda , 600,700 kişinin önünde sahneye çıktığımı bilirim. Tiyatroculuk yaptım. Hem iki yıl üst üste sahne almıştım. En sonda ise yabancı bir skeçte oynamıştım güzel günlerdi. Güzel sanatlar vs derdi hocalar benim gözüm olmadı hayat tercihlerimden dolayı🤙🏻 Diğer arkadaşlarım da akademik kariyerlerini seçtiler. Güzel günlerde özgüven olayına falan baya iyi gelmişti. Bir tiyatroda iki farklı sahne almak çok içten ve duygusaldı. 300 kişilik salon dolup taşmıştı. Şimdi ise bizi sahneye hazırlayan hem öğretmenimiz hem, hocamız rahmetli oldu. Ne diyelim Allah rahmet eylesin. Güzel duygular sahneye çıkmak vs. İsterdim ama bilemiyorum sanat üzerinden çok farklı yerlere getirebiliyorlar. Hem kendim, hemde özel hayatım için istemezdim şuanda🙃
Hem ilk sahnemde erkek, yabancı skeçte ise bir avcıyı canlandırdım. Sadece bir kadın rolünde oynadım. Erkek olmak zordu😅
Cevap
22Cevap
Evet isterdim,
biz sadece başarılı olanları biliyoruz başarısız olan umutları hayalleri bu yolda yıkılan o kadar çok kişi var ki
Evet doğru çünkü birçok kişi konservatuvar mezun olabiliyor ama dışarıda kalıyorlar öyle insanların heves ettiği gibi hemen sahneye çıkıp iyi bir rol alamıyorsun
başarı oranı daha yüksek olan bir meslek seçmek daha iyi olurdu bence
İstemem kimse için soytarılık yapamam gösteriler şovlar eglendirmeler kimse için değmiyor insansız meslekler daha iyi
Çok isterdim ama seçimlerimi o yönde kullanmadığım için artık mümkün değil 🤷♀️
Hayat bir sahne deyilmi ! her gün oynuyoruz hayat oyununu !!
İstemezdim. Çünkü bana gire değil. Asla yapamam. Bu yüzden oyunculara büyük saygım var.
isterim isteyen de cok da Türkiye gibi geri kalmış asosyal toplumda kendimde olanı sahneye yansitmak da sorun yaşayabilirim
Zor iş aslında, dışarıdan göründüğü gibi basit değil
Elbete isterdim bazı rolleri kendim yazıp oynamak bile isterdim
Hayat zaten bi sahne ve evet yaptığım işlerde en iyisni yapmaya calısan biriyim yapmak isterdim
Daha önce denedim hala aklım var çok güzel bir şey ekip ruhu sahne aurası
Kim istemezki dehşetle oynamayı mükemmel bir dans dili bence aşk
@gkhnthee ben bunu salsa diye okudum uykulu gözlerle 😂😂😒
Isterdim degil isterim. Hâlâ olmak istiyorum tiyatrocu ama bilmiyorum sanirim bende o tutku yok. Yoksa simdiye coktan olmustum
Hayatta oyuncu çok onun için sevmem insanlar iki yüzlü
Bana göre değil.
Rejide olmayı seviyorum. ses ışık
İsterdim ya özellikle stand up gibi
Hayır istemezdim.
Yedire yedire oynatılacaksa evet.
Hiç öyle heveslerim olmadı
Maaşı iyiyse belki 😃
yetenek olsa isterdim
gereksiz
Senin alkışliyorlar falan ama
top oynarkende satat alkislardi bizi zaten sorun yok
İşte o ayrı bir kafa bazıları için sahne ışıkları ve seyircinin en sondaki alkışları falan motive edici şeyler olabiliyor
Çünkü sesim güzel iyi oyuncuyum üstelik
o zaman dans 💃 🪩
İsterdim
İsterdim
İstemezdim
isterdim evet
İstemezdim..
İstemezdim
zor ama isterdim ya
Hayır istemezdim
evett
Severim