Eğitim & Kariyer Güvenlik soruşturmasını kim yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bilgili olan varsa iletişim Güncellemeler+1 yıl Bu konuda bilgili olan var mı Güvenlik soruşturmasını kim yapar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Verilen cevaplara bak mk cahil cüheylaYaşadığın şehrin il valiliği ve mit ortak yürütür soruşturmayı... Emniyetin işi değildir 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Siz bayağı bilgili misiniz Yorumla _ŞeytanRuhlu_ +1 yıl Soruşturmam bizzat bu 2 ilgili makam tarafından yapıldı... Ve yapılan güvenlik soruşturması sonucu elendim... Tabi şöyle bi yanlışını buldukta eledik demezler ama tahminen eskiden girdiğim mahkeme dosyalarıma ulaştılar Yorumla Soran +1 yıl Biraz konuşabilir miyiz Yorumla _ŞeytanRuhlu_ +1 yıl Olur Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl kişi yapmaz kurum yapar, adalet bakanlığı. 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 510 cevap paylaştı. Hangi kurum? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağlık bakanlığı Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlde emniyet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Verilen cevaplara bak mk cahil cüheyla
Yaşadığın şehrin il valiliği ve mit ortak yürütür soruşturmayı... Emniyetin işi değildir
Siz bayağı bilgili misiniz
Soruşturmam bizzat bu 2 ilgili makam tarafından yapıldı... Ve yapılan güvenlik soruşturması sonucu elendim... Tabi şöyle bi yanlışını buldukta eledik demezler ama tahminen eskiden girdiğim mahkeme dosyalarıma ulaştılar
Biraz konuşabilir miyiz
Olur
Emniyet genel müdürlüğü yapıyor
kişi yapmaz kurum yapar, adalet bakanlığı.
Emniyet, güvenlik şube müd. yapar
Hangi kurum?
Sağlık bakanlığı
Muhtar
polis yapar asker yapar?
İlde emniyet
Nerde
Emniyet mit falan