Eğitim & Kariyer 3D modelleme öğrenmek istiyorum, bu kurs nasıl? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Udemy'de 3D karakter tasarimi buldum başlangiç için iyimi sizce?www.udemy.com/.../ 3D modelleme öğrenmek istiyorum, bu kurs nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. güzel bir kurs 0 0 Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl başlangıç için yardımcı olurlar daha sonra kendini geliştirirsin 1 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 402 cevap paylaştı. Ben youtubeden öğrenmiştim ama Udemy'nin en kötü kursu Youtubeden iyidir 0 4 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Yabancilarin yaptiğina bakiyorsan çok iyi youtube eğitimleri var istersen atayim sana Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Ben öğrendim bana atma lsjkds Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Calismalarina bakabilir miyim Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl https://www.behance.net/Zena_Portfolyo Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl çok iyi ama ZBrush diye bir program sanırım blender değil 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. kara kalemede ağırlık verin 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 559 cevap paylaştı. Para tuzağı, aç videoları kendin öğren :D 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl iyidir yapabilene 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Yüz tipin stains gate animesindeki bilim adamina benziyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güzel bir kurs
başlangıç için yardımcı olurlar daha sonra kendini geliştirirsin
Ben youtubeden öğrenmiştim ama Udemy'nin en kötü kursu Youtubeden iyidir
Yabancilarin yaptiğina bakiyorsan çok iyi youtube eğitimleri var istersen atayim sana
Ben öğrendim bana atma lsjkds
Calismalarina bakabilir miyim
https://www.behance.net/Zena_Portfolyo
çok iyi ama ZBrush diye bir program sanırım blender değil
kara kalemede ağırlık verin
Btk sitesinden bakın bence
Para tuzağı, aç videoları kendin öğren :D
iyidir yapabilene
Yüz tipin stains gate animesindeki bilim adamina benziyor