Eğitim & Kariyer Üniversitede dersleri alttan almak nasıl oluyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bilem biri anlatsım ya çok bilmişler Güncellemeler+1 yıl Evet tosladınız çünkü bilgili değilsiniz (nokta) Üniversitede dersleri alttan almak nasıl oluyor? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 907 cevap paylaştı. Seneye aynı dönemde o dersi tekrardan almak zorundasın yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi yatay geçiş yapabiliöe var mı ara dönemde Yorumla Soran +1 yıl Merkezi yerleştirme puanıyla Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Diyelim ki gecen sene bir dersten kaldin. O dersi seneye mutlaka almak zorundasin. Acilimi bu yani. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu sormuyorum ben ara dönemde yaray geçiş yapınca farklı bölüme Yorumla Soran +1 yıl O ilk dönemden kalan dersleri alttan almayı kastediyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen büyük derssin ben küçük adamım/kadınım, yaptık bir hata beni affet. Bir kere daha deneyelim mi diyosun😂 0 0 Yorumla
leyal00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İğrenç oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalın a değil yatay geçiş yapınca Yorumla Soran +1 yıl Kalınca* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seneye aynı dönemde o dersi tekrardan almak zorundasın yani
Şimdi yatay geçiş yapabiliöe var mı ara dönemde
Merkezi yerleştirme puanıyla
Diyelim ki gecen sene bir dersten kaldin. O dersi seneye mutlaka almak zorundasin. Acilimi bu yani.
Onu sormuyorum ben ara dönemde yaray geçiş yapınca farklı bölüme
O ilk dönemden kalan dersleri alttan almayı kastediyorum
Sen büyük derssin ben küçük adamım/kadınım, yaptık bir hata beni affet. Bir kere daha deneyelim mi diyosun😂
Alttan alıyorsun işte
İğrenç oluyor
Kalın a değil yatay geçiş yapınca
Kalınca*