AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaşım okuyordu ama mezun oldu. Ona yarın sorabilirim istersen
Müsaitsen sorsan çok iyi olur
Ben müsaitim ama kendisi değil dışarıda. Yarın maçımız var o zaman sorarım unutmazsam
Buyur
Okanda mi okudun
Okanda okuduysan bir şey sormak istiyorum
Evett
Okanda meslek yükseokulu fakültesi tuzla da mı
Pazartesi okula gittim sınıfı bulamadım
Okanda okumuyor musun
Şimdi öncelikle Meslek Yüksekokulu fakülte değildir Eğer 2 yıllık bir Bölüm kazandıysan meslek yüksek okulundadır fakülte kazandıysan fakültededir yani kampüstedir Sen kazandığın
Ben 2 yıllık kazandım
Ders programında fakülte kısmının yanında meslek yüksek okulu yazıyor
Ders programında D409 yazıyor ne alıyor? Biliyor musun
O yazan salonun kodu
O salonu nasil bulabilirim
Otel lokanta ve ikram hizmetleri programında aşçılık bölümünde okuyorum
Güvenlik birimine sor yardımcı olurlar
Geçen sordum gastronomi mutfağını gösterdiler
tamam dersin geneli mutfakta olur. Sadece edebiyat İngilizce vs için o salon kullanılır. Sınıf grubu yok mu
Yok herhalde üniversiteye bu hafta hiç gitmedin varsa da beni almamışlar
Ben mezunum hayatım
İngilizce dışında gıda hijyeni dersi falan da var B305 yazıyor anlamadım mutfakta mi oluyor
Pazartesi gittim danışman hocam mutfakta oturuyordu aslında ona sorabilirim ama çekiniyorum
Hayatım çekinecek bir şey yok şimdi üniversitelerde bazı bölümlerin bütün dersleri farklı salonlarda işlenir o Mesela B demek bloktur 305 de salon numarasıdır Muhtemelen Hani otellerdeki mantık gibi düşün atıyorum binli katlar 1 kattadır 2000'li katlar 2 kattadır ya hani o b demek bloğun b'sidir atıyorum 305'te 3 Kat 5 nolu salondur mesela hani o mantıkla şey yap sonra bilirsen Hani gerekirse üst sınıflara da sor onlar da yardımcı olur Çekinmene gerek yok yani üniversite bu birinci sınıf herkes yabancılık çeker Hani sosyal anksiyeten tutmasın Yani anksiyetelik bir durum yok yani
Tamamdır yarın bulamazsam birilerine sorarım.
Çok güzel açıkladın mantığı anladım. Teşekkür ederim.
Rica ederim yani dediğim gibi hani sor üniversitedeki üst sınıflara sor güvenliklere sor Hani hocalara sormam biraz daha abes olur hani sanki böyle daha çocuksu gözükürsün Hani Koskoca akademisyen ya da araştırma görevlisine Hani sormak biraz saçma olur ama üst sınıflara ya da güvenlikleri Hani Pardon yeniyim şu Salon nerede yardımcı olabilir misiniz desen herkes gösterir Hani yani üst sınıflarda okula geldiğinde onu bilmiyordu Hani Neticede onlar da illaki birilerine sorarak öğrendiler ya da mesela Kampüsün içerisinde belli başlı noktalarda Kampüs yerleşme planı vardır mesela Neyi nerede hangi blok nerede diye çizelge vardır Bu Metro istasyonlarındaki İstanbul rayları sistemler haritasının olduğu gibi hani o şekilde düşünebilirsin Oradan da bulabilirsin hani öyle bir yer varsa
Pazartesi gittim danışman hocam mutfakta oturuyordu ilk önce üst sınıftan gastronomi okuyan iki kişiye söyledim ders programını gösterdim onlarda bilmiyormuş hoca geldi oradaki üst sınıftan biri arkadaş aşçılık okuyor sınıfını bilmiyormuş dedi o da sınıfını mı bilmiyorsun dedi üsten üsten konuşuyorlar
Sonra gitti içerideki diğer hocayla konuştu geldi daha sınıflar belli değil falan dedi şu an dersin ne dedi ben de söyledim biz de şu an senin dersinin olduğu hocayla konuşmaya gidicez dedi bir de bunları söylerken bana bakmadı bile sonra diğer hoca geldi bugün ders islenmez istersen bekle istersen git dedi ben de okulu gezdikten sonra eve geldim
Ya üniversitede bunları alışman lazım Hani istersen 3 sınıf ol hocalar daima öğrenciye karşı üstten üstten konuşur bir de okulun öğrenci işleri vardır ki lanet bir kadın vardır orada o kadının sitemi sana değil hani bütün hayata karşı insanları bezdirir hiç iş yapmayan bir öğrenci işleri vardır hani bu ikisini alırsan iyi olur
Zor alışıcam gibi duruyor.
Ya üniversite genel olarak böyle bir yer yani lisedeki gibi değil yani öğrencinin daha çok kendini bir şeyleri geliştirip bir şeylere kendini yapması istenilen bir haktan Aslında iyi bir şey yani kendine özgüvenin geliyor bir şeyleri kendin çözüyorsun Hani sorunları her zaman bir başkasıyla paylaşıp Senin sorunlarını bir başkası çözmek yerine Kendi sorunlarını kendin çözmeyi öğreniyorsun aslında Bir hafta iyi ama ilk birinci sene biraz zorlanıyorsun Evet
Zaten iki sene okuyacağım birinci yıl zorlanırsam geriye bir yıl kalıyor
2 ayda alışırsın.
İnşallah
Benim hiç ozgüvenim yok üniversite nasıl geçecek bilmiyorum. Çok sessizim çekingenim
İstanbul'a şehir dışında mı geldin yoksa ailen burada mı
Ailem burada pendikte oturuyorum. Aile evi daha iyi
Kesinlikle burslu musun
%50 istiyorum
%50 buslu okuyorum
Buldun mu dersligi
İlk tercihe yazdığım için %10 burs daha eklediler daha indirimli ödedim
Dün buldum çok değişik insanlar vardı. Kadın Ege üniversitesinde akademisyenligi bırakıp aşçılık bölümüne gelmiş. Çok şaşırdım dil bilimi akademisyenliğini ben olsam bırakmazdım
Öyle tipler çok şaşırms
Birisi yurtdisında bilgisayar mühendisliğini bırakmış biz yurt dışına gitmeye çalışıyoruz o Türkiye geliyor
Bu günde gitmedim hoca terlik bıçak istemiş ben geçen hafta sınıfı bulamadığım ve gitmediğim için bu malzemeleri alamadım hocada normal kıyafetlerle mutfağa almaz diye gitmedim
Malzemesi mutfağa almaz değil mi
*malzemesiz