Eğitim & Kariyer Açık liseye geçmek istiyorum, nasıl yaparım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor acil açık liseye gecmem lazım lütfen yardım edin bi yolu falan yok mu Güncellemeler+1 yıl belgeyi alırsam gecebilir miyim Açık liseye geçmek istiyorum, nasıl yaparım? Cevapla Lise Soruları Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ardaxx4 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Geçen sene bitti kurtuldum size başarılar Ahahahajekskaa 1 22 Yorumla Soran +1 yıl komik degil valla okul psikolojimi bozdu yapamıyorum gercekten acil gecmem lazım Yorumla ardaxx4 +1 yıl Son sinif misin Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla ardaxx4 +1 yıl Knk son sınıf iğrenç geçer sıkıcı ve okul umrumda olmaz bencede geç Yorumla Soran +1 yıl geçmem lazım Yorumla Soran +1 yıl işte Yorumla Soran +1 yıl nasıl geçicem Yorumla ardaxx4 +1 yıl Mazeret vermem lazım büyük hemde annem hasta ona bakmam lazim değil ama annen hasta 1 hafta hasta olucak sonra neolucak Yorumla Soran +1 yıl hayır öyle degil dizleri cok kotu yuruyemiyo Yorumla ardaxx4 +1 yıl Kanka çok büyük mazretin yoksa gitmek zorundasın Yorumla Soran +1 yıl olmaz gidemem Yorumla ardaxx4 +1 yıl Bende gitmeni istemem ailen okula gelmesi lazım Yorumla Soran +1 yıl okula gelse nolcak Yorumla ardaxx4 +1 yıl Müdür veya yardımıcla konuşması lazım Yorumla Soran +1 yıl ee sonra Yorumla Soran +1 yıl onların yapabilcegi bi sey yok ki Yorumla Soran +1 yıl halk egitimle alakalı Yorumla ardaxx4 +1 yıl Kanka senin konuşman müdürle işe yaramaz annen geldiği zaman daha çok bilgi ve tavsiye verirler öğrenciyi okulda hocalar umursamaz annen gelip derse açığa yazdiricam sana bilgi destek veririler veya üniversiteye hazirlinicam de Yorumla Soran +1 yıl oyle zaten de bi belge falan lazım iste Yorumla ardaxx4 +1 yıl Okul veriyor knk Yorumla Soran +1 yıl sormustuk bi kac hafta once bizle bi ilgisi yok dediler Yorumla ardaxx4 +1 yıl Tamam Yorumla
Laratasdan Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şartları değiştirmişlerdi artık kafana göre geçmen çok zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok gecmem lazım acilen Yorumla Laratasdan +1 yıl Aşko koca bul o zaman da niye geçmek istiyorsun Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl halk eğitimine git onlar yardmcı olur sana 0 4 Yorumla Soran +1 yıl iste kısıtlama geldi ya Yorumla Soran +1 yıl nasıl yardımcı olcaklar Yorumla derinnnnnnn66 +1 yıl nasıl geldi ben okyorm ya Yorumla Soran +1 yıl gecen sene gectin demek ki Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Lise kaç 3-4 ise zor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet 12 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl Bitirmişsin zaten açığa geçme Yorumla Soran +1 yıl ya neyi bitirdim saka mısın 2 donem var koskoca sınava hazırlanmaya çalışıyorum bu sene sınavlar da daha zorlastı Yorumla
Hulkoloji Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok geçerli bi sebep lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl annem hasta ona bakmam lazım Yorumla Hulkoloji +1 yıl Annenin bakıma ihtiyaci olduguna dair hastane raporu engelli belgesi Yorumla
Mercimekliçorba Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl O eskidendi :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ahahahah ne kadar komiksiniz siz oyle ya mizah selalesi Yorumla Mercimekliçorba +1 yıl Gulucuk koyduk diye komik olduk :D soru soruyon cevapliyoz iste Yorumla Dokungaç +1 yıl Yaa :d Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben ogretmenim istersen yardımcı olabilirim 0 16 Yorumla Soran +1 yıl gercekten mi Cevap sahibi +1 yıl Evet Soran +1 yıl nasıl olcak Cevap sahibi +1 yıl Sosyal medyan var mı Soran +1 yıl evett Cevap sahibi +1 yıl Verebilir misin Soran +1 yıl instagram veriyim Soran +1 yıl bharkilc Cevap sahibi +1 yıl Yazamıyorum takip ettim adım hakan sen yasz Cevap sahibi +1 yıl hakan. nc10 yasz Soran +1 yıl tamamdır Soran +1 yıl istek gelmedi bana Cevap sahibi +1 yıl Attim Soran +1 yıl tamam Soran +1 yıl mesaj atamıyorum Cevap sahibi +1 yıl Engelledin mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçen sene bitti kurtuldum size başarılar Ahahahajekskaa
komik degil valla okul psikolojimi bozdu yapamıyorum gercekten acil gecmem lazım
Son sinif misin
evet
Knk son sınıf iğrenç geçer sıkıcı ve okul umrumda olmaz bencede geç
geçmem lazım
işte
nasıl geçicem
Mazeret vermem lazım büyük hemde annem hasta ona bakmam lazim değil ama annen hasta 1 hafta hasta olucak sonra neolucak
hayır öyle degil dizleri cok kotu yuruyemiyo
Kanka çok büyük mazretin yoksa gitmek zorundasın
olmaz gidemem
Bende gitmeni istemem ailen okula gelmesi lazım
okula gelse nolcak
Müdür veya yardımıcla konuşması lazım
ee sonra
onların yapabilcegi bi sey yok ki
halk egitimle alakalı
Kanka senin konuşman müdürle işe yaramaz annen geldiği zaman daha çok bilgi ve tavsiye verirler öğrenciyi okulda hocalar umursamaz annen gelip derse açığa yazdiricam sana bilgi destek veririler veya üniversiteye hazirlinicam de
oyle zaten de bi belge falan lazım iste
Okul veriyor knk
sormustuk bi kac hafta once bizle bi ilgisi yok dediler
Tamam
Şartları değiştirmişlerdi artık kafana göre geçmen çok zor
yok gecmem lazım acilen
Aşko koca bul o zaman da niye geçmek istiyorsun
halk eğitimine git onlar yardmcı olur sana
iste kısıtlama geldi ya
nasıl yardımcı olcaklar
nasıl geldi ben okyorm ya
gecen sene gectin demek ki
Lise kaç 3-4 ise zor
evet 12
Bitirmişsin zaten açığa geçme
ya neyi bitirdim saka mısın 2 donem var koskoca sınava hazırlanmaya çalışıyorum bu sene sınavlar da daha zorlastı
Yok geçerli bi sebep lazım
annem hasta ona bakmam lazım
Annenin bakıma ihtiyaci olduguna dair hastane raporu engelli belgesi
O eskidendi :D
ahahahah ne kadar komiksiniz siz oyle ya mizah selalesi
Gulucuk koyduk diye komik olduk :D soru soruyon cevapliyoz iste
Yaa :d
Engellendi maalesef
Kapalı liseye zaten gidemezsin
Evlenmen gerek
yoktur
Ben ogretmenim istersen yardımcı olabilirim