Eğitim & Kariyer Üniversitede yemek bursu varmış başvuru kısmında özel nedeniniz varsa yazınız diyor ne yazmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne yazmam gerekiyor? Maddi durumumla ilgili bir şey mi yazmam lazım? Üniversitede yemek bursu varmış başvuru kısmında özel nedeniniz varsa yazınız diyor ne yazmam gerekiyor? Bilgisi olan var mı? Cevapla Üniversite Soruları Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
2424c4 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Varsa diyor, yoksa bildirmene gerek yok. Sanırım özel nedenleri olanlara öncelik verecekler. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Özel neden olarak ne yazılabilir Yorumla Soran +1 yıl Özel neden depremzede olan var mı yazsin gibi ne demek istiyor Yorumla 2424c4 +1 yıl Mesela; ebeveynleri ayrı olan, maddi zorluk çeken, engelli, şehit ya da gazi yakını, depremzede olabilir. Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla maddi zorluk çekmiyoruz ama babam emekli ve arada bir inşaat işine gidiyor annem çalısmıyor başka gelirimiz yok Yorumla 2424c4 +1 yıl Üniversiteye gidince sana para gönderebilirler mi? Yorumla Soran +1 yıl Ben ailemle aynı şehirde okuyorum ailemin yanında kalıyorum şehir dışında okumuyorum Yorumla 2424c4 +1 yıl O zaman yemek bursuna ihtiyacın yok. Yemeğini evinde yiyebilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Doğru evde yiyip gidebilirim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Fakirin tekiyim yaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım benim yaa🌸 destekleyim mi seni? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Varsa diyor, yoksa bildirmene gerek yok. Sanırım özel nedenleri olanlara öncelik verecekler.
Özel neden olarak ne yazılabilir
Özel neden depremzede olan var mı yazsin gibi ne demek istiyor
Mesela; ebeveynleri ayrı olan, maddi zorluk çeken, engelli, şehit ya da gazi yakını, depremzede olabilir.
Çok fazla maddi zorluk çekmiyoruz ama babam emekli ve arada bir inşaat işine gidiyor annem çalısmıyor başka gelirimiz yok
Üniversiteye gidince sana para gönderebilirler mi?
Ben ailemle aynı şehirde okuyorum ailemin yanında kalıyorum şehir dışında okumuyorum
O zaman yemek bursuna ihtiyacın yok. Yemeğini evinde yiyebilirsin.
Doğru evde yiyip gidebilirim.
madi durumum ksııtlı yaz
Fakirin tekiyim yaz
😂
Canım benim yaa🌸 destekleyim mi seni?