Eğitim & Kariyer Erasmus için hangi ülke daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Polonya Makedonya Çekya Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erasmus için hangi ülke daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Polonya 1 0 Yorumla
llbarbielll Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl bana sorarsan polonya çok gitmek istediğim bi ülke🥹 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de orayı tercih ederim. Öğrenciyken oturum alması da diğer ülkelere nazaran rahat. Yorumla
Yıloooo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çekya. Polonya ve makedonyanın pek geçerliliği yok ama çekyanın okulları dünya listesinde sıralaması iyi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl geçerliliği yok? Çekya ihtimali düşük maalesef, olursa Polonya olur Yorumla Yıloooo +1 yıl Polonya ile Türkiye hemen hemen aynı yni gitmek ile gitmemek arasnda pek fark yok Yorumla Soran +1 yıl Hemen hemen aynı durumda değiller bence. Polonya, diğer Avrupa ülkelerine göre geri durumda belki ama Türkiye'nin de baya önünde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Polonya
bana sorarsan polonya çok gitmek istediğim bi ülke🥹
Ben de orayı tercih ederim. Öğrenciyken oturum alması da diğer ülkelere nazaran rahat.
Çekya. Polonya ve makedonyanın pek geçerliliği yok ama çekyanın okulları dünya listesinde sıralaması iyi
Nasıl geçerliliği yok? Çekya ihtimali düşük maalesef, olursa Polonya olur
Polonya ile Türkiye hemen hemen aynı yni gitmek ile gitmemek arasnda pek fark yok
Hemen hemen aynı durumda değiller bence. Polonya, diğer Avrupa ülkelerine göre geri durumda belki ama Türkiye'nin de baya önünde